logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43
Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto

FIRMA DEK EDWARD KNAPEK

 
Sano Gluten Free to nowa marka stanowiąca własność firmy DEK, która produkuje żywność bezglutenową na polski rynek. Oferta piekarni została pomyślana w taki sposób, aby realizować potrzeby klientów. W związku z tym proponujemy różnorodne pieczywo bezglutenowe tak jak ma to miejsce w przypadku pieczywa tradycyjnego oraz nowe produkty doskonałej jakości – o wysokim stopniu świeżości i walorów smakowych, a także strukturze podobnej do produktów z glutenem. Naszą ofertę kierujemy dla następujących grup odbiorców: -osób chorych na celiakię -osób mających alergię na gluten -osób, u których stwierdzono nadwrażliwość na gluten -osób, które świadomie eliminują ze swojej diety produkty na bazie pszenicy. - wegan. Wiemy, jak pożądany a jednocześnie niełatwy jest obecnie dostęp do produktów bezpiecznych, z gwarantowanym składem bezglutenowym. Odpowiadając na te potrzeby klientów, przy wyborze składników kierujemy się tylko najwyższą jakością. Z największą starannością dbamy i stale kontrolujemy bezpieczeństwo produktu na każdym etapie wypieku. Bazując na wieloletnim doświadczeniu naszych pracowników w technologii i produkcji tego typu asortymentu, chcemy zaproponować odbiorcom nie tylko produkty o wysokich walorach smakowych, czy pochodzące ze składników najlepszej jakości, ale również możliwie jak najkrótszym składzie bez nadmiaru niepotrzebnych składników i ulepszaczy. Na terenie naszego zakładu produkujemy wyłącznie pieczywo bezglutenowe, dlatego kupując nasze wyroby możecie być Państwo pewni, że są w 100 % bezpieczne dla osób z Celiakią oraz będących na diecie bezglutenowej. Firma Sano Gluten Free planuje w przyszłości poszerzać swoją ofertę nie tylko o wyroby piekarnicze, ale również cukiernicze dla klientów z różnymi nietolerancjami pokarmowymi, również z określonymi preferencjami żywieniowymi jak np. weganizm. Zapraszamy do współpracy: piekarnie tradycyjne posiadające własne sklepy firmowe, sklepy ze zdrową żywnością, dystrybutorów żywności bezglutenowej, hurtownie, restauracje, hotele, ośrodki wypoczynkowe i lecznicze, pensjonaty itp. a także wszystkich zainteresowanych wprowadzeniem pieczywa bezglutenowego do własnej oferty sprzedażowej, dystrybucyjnej czy konsumpcyjnej.
* Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść ogłoszeń oraz zawartych w nich grafiki i zdjęcia.

Oni szukają twojego towaru/usługi