Zakład mięsny KAROL to silna marka obecna na rynku branży mięsnej od ponad 20 lat.
Nasz zakład rozbiera mięso, przetwarza je i wysyła do wszystkich części Polski oraz poza jej granice.
Zajmujemy się obróbką mięsa drobiowego kurczak standardowy halal, elementy drobiowe halal, produkty wędzone halal, produkty drobiowe halal, produkty gotowe na zamówienie.
Mięso wieprzowe w elementach: szynka, łopatka, schab, karczek, boczek, słonina, tłuszcz, skórki, mięsa drobne ale przede wszystkim tworzymy wspaniałe w smaku jakości wędliny boczki wędzone, kiełbasy, pasztety, szynki itd.
Ponadto rozbudowany system produkcji umożliwia nam realizację zamówień zgodnie z indywidualnym życzeniem klienta.
Nasza sprzedaż obejmuje zasięgiem kraje UE, Afrykę, rynki wschodnie, a także Azję.
Naszym priorytetem jest zapewnienie klientom mięsa i wędlin najwyższej jakości .
Kontrolujemy surowiec na każdym etapie produkcji aby zapewnić wyłącznie najlepsze produkty. Wychodząc naprzeciw wymaganiom jakościowym i zdrowotnym stawianym przez Wspólnotę Europejską, nasza Firma posiada certyfikaty jakości BRC i IFS.
Zakład posiada liczne uprawnienia eksportowe i prowadzi współpracę na rynkach takich jak: Wieprzowina i drób: UE, Azerbejdżan, Gruzja, Mołdawia, Gabon, Burkina Faso, Benin, Wybrzeże Kości Słoniowej, Togo, Kamerun, Kongo, Ghana, Hong Kong, Kazachstan, Zjednoczone Emiraty Arabskie.