Podhalańskie Centrum Dystrybucji Salami spółka jawna to nowoczesny Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Jest to rodzinna firma z bogatym doświadczeniem, prowadzona nieprzerwanie od 1995 roku przez Kazimierza Stolarczyka.
Początkowo działaliśmy przede wszystkim w obszarze handlu oraz dystrybucji towarów (głównie dystrybucja mięsa i wędlin), jednak z czasem stawialiśmy kolejne kroki na drodze do rozwoju: w 2006 roku poszerzyliśmy naszą działalność o rozbiór drobiu tak, aby zapewnić naszym Klientom najwyższą jakość, oraz najniższe ceny elementów drobiowych, natomiast w 2009 roku rozszerzyliśmy działalność o przetwórstwo mięsne, uruchamiając nowoczesny Zakład Rozbioru i Przetwórstwa Mięsa Czerwonego.
* Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść ogłoszeń oraz zawartych w nich grafiki i zdjęcia.