logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto

OSM KOSÓW LACKI

http://www.osmkosow.pl/

Sprzedam

SERY - TWARÓG PÓŁTŁUSTY 500 g / SPOŻYWCZA

SERY - TWARÓG PÓŁTŁUSTY

TWARÓG PÓŁTŁUSTY MIELONY W OSŁONCE OK. 500 G. Sztandarową grupę wyrobów z Kosowa Lackiego stanowi twaróg w trzech wariantach: chudy, półtłusty i tłusty. Twaróg to produkt w pełni naturalny, otrzymany z mleka krowiego, pasteryzowanego. Jest źródłem łatwo przyswajalnego białka o najwyższych wartościach odżywczych, tłuszczy, witamin A i B i wapnia. Produkowany metodą tradycyjną od 60 lat. Wyróżnia się lekko kwaskowym, przepysznym smakiem i delikatną konsystencją. Nieoceniony jako podstawa lub dodatek do farszu pierogowego, lub wypieku ciast. Niezmieniona, sprawdzona receptura i tradycyjna metoda produkcji, pozwoliły OSM Kosów Lacki na uzyskanie prestiżowego znaku Jakość Tradycja dla wszystkich rodzajów twarogu.

 

Skład produktu:

  • mleko pasteryzowane, 
  • kultury bakterii. 

Składniki alergenne produktu: mleko. 


Wartość odżywcza w 100g produktu:

  • wartość energetyczna: 481 kJ/114 kcal 
  • tłuszcz: 4 g 
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g 
  • węglowodany: 3,6 g 
  • w tym cukry: 3 g 
  • białko: 16 g 
  • sól: 0,09 g 


Sugerowana temperatura przwywania:

 

Minimalna: 1 ̊C 
Maksymalna: 6 ̊C 


Warunki przwywania:

 

Magazyn suchy, przewiewny, czysty, wolny od pleśni i obcych zapachów, po otwarciu opakowania jednostkowego nie dłużej niż 48 h zabezpieczając przed wyschnięciem, 
nie dopuszcza się przwywania twarogu w temperaturze pokojowej.

 

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kosowie Lackim to jedna z najstarszych i wysoko ocenianych w rankingach spółdzielni mleczarskich w Polsce, działająca nieprzerwanie od 1926 roku. Początkowo zajmowała się wyłącznie skupem i sprzedażą mleka od lokalnych rolników, jednak dzięki zaangażowaniu członków Spółdzielni systematycznie rozwijała swoją działalność, inwestując w nowoczesne technologie i linie produkcyjne, m.in. przy wsparciu funduszy unijnych. Obecnie OSM Kosów Lacki to średniej wielkości przedsiębiorstwo zatrudniające ok. 160 pracowników i przerabiające rocznie średnio 63 mln litrów mleka.

 

Firma specjalizuje się w produkcji serów typu szwajcarsko-holenderskiego, typu holenderskiego, twarogów i masła. W odpowiedzi na rosnące oczekiwania konsumentów stale rozwijamy ofertę o sery typu holenderskiego z przyprawami, sery wędzone, długodojrzewające oraz sery podpuszczkowe niedojrzewające z przyprawami. Produkty powstają z mleka pochodzącego m.in. z terenów Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego, co podkreśla ich naturalność i wysoką jakość.

 

Silną przewagą konkurencyjną spółdzielni jest połączenie wielopokoleniowej tradycji z nowoczesną produkcją. Część wyrobów, m.in. ręcznie wytwarzane twarogi oraz masło, produkowana jest według niezmiennej receptury od ponad 60 lat. Wyjątkowy smak i rzemieślnicza jakość zostały potwierdzone prestiżowym certyfikatem  Jakość Tradycja”, a także licznymi nagrodami branżowymi.

 

Marka OSM Kosów Lacki jest rozpoznawalna zarówno w kraju, jak i za granicą, a jej produkty kojarzą się z naturalnością, brakiem konserwantów i barwników, wysokimi standardami jakości oraz niepowtarzalnym smakiem. Długa, 100-letnia historia działalności spółdzielni jest gwarancją stabilności, wiarygodności i zaufania w relacjach biznesowych.

Rozesłano do 1210 abonentów
Cena jednostkowa:
do negocjacji
Ilość oferowana:
Ilości hurtowe
08-330 Kosów Lacki
ul. Parkowa 2
woj.mazowieckie
POLAND
Korespondencja w jezyku: angielskim
Tel: +48 257 879 169
Telefony komórkowe
509 200 382
Godz. otwarcia:

* Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść ogłoszeń oraz zawartych w nich grafiki i zdjęcia.

Dodaj darmowe ogłoszenie

Kontakt przez chat
logo