Firma powstała 30 kwietnia 1990 r. specjalizująca się ubojem oraz sprzedażą mięsa wieprzowego i wołowego. Pozyskiwany żywiec odbieramy z własnych skupów oraz kontraktowanych ferm duńskich i holenderskich, a także indywidualnych rolników. Żywiec ubijamy w własnej ubojni po czym trafia on do naszych wieloletnich
Ubój bydła.
Polska firma ma na sprzedaż półtusze wieprzowe SEUROP oraz ćwierci wołowe z byków, jałówek i krów EUROP .
Oferujemy w sprzedaży: - cielęta - bydło opasowe - bydło rzeźne
Obecnie zajmujemy się głównie skupem trzody i bydła rzeźnego, a także ubojem i sprzedażą półtusz wieprzowych. Zaopatrujemy również ubojnie w trzode chlewną i bydło rzeźne a także świadczymy usługi transportowe żywych zwierząt oraz usługi chłodnią hakową ( 15-to paletową ) do przewozu m.in. półtusz
Podstawowym zakresem działalności spółki jest świadczenie usług w branży mięsnej i budowlanej.
Sławski Zakład Przetwórstwa Mięsa i Drobiu Balcerzak i Spółka jest największym w branży w województwie lubuskim i jednym z największych i najnowocześniejszych w Polsce. Firma należy do niemieckiej grupy kapitałowej heristo ag, posiada uznaną i renomowaną markę, a co najistotniejsze - stabilną pozycję
Firma PPHU Bartek to przedsiębiorstwo zajmujące się ubojem zwierząt rzeźnych od 2001r. Siedziba mieści się w Wólce Somiankowskiej 11, w województwie mazowieckim, 12 km od Wyszkowa, 60 km od Warszawy. Zajmujemy się skupem, ubojem i rozbiorem wołowiny. Produkujemy ćwierci wołowe i szeroki asortyment elementów
Dysponujemy własną ubojnią bydła i trzody chlewnej oraz zakładem rozbioru mięsa. Prowadzimy również skup zwierząd rzeźnych, trzody i bydła. W ofercie naszego przedsiębiorstwa znajdują się półtusze wieprzowe, ćwierćtusze wołowe, elementy i podroby wieprzowe oraz wołowe. Dostarczamy nasze wyroby do
Ubojnia bydła, trzody i owiec.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego `Drąg` to firma rodzinna z bogatą tradycją. Oferujemy wysokiej jakości przetwory mięsne oparte na staropolskiej recepturze. Jak to się zaczęło... czyli słów kilka o założycielu zakładu Firma swoje istnienie zawdzięcza Stefanowi Drągowi,
ECO-BEEF Ubojnia Sp. z o.o. z siedzibą w Węgrzynowie, jest polską firmą należącą do grupy AGRAIMPEX (www.agraimpex.com.pl) działającej w branży mięsnej od 1991 roku. Głównym profilem działalności firmy jest ubój zwierząt rzeźnych: bydła rzeźnego.
Firma oferuje półtusze wieprzowe wg klas: SEUROP, podroby wieprzowe, jelita wieprzowe, mięso wołowe: ćwierci wołowe, podroby wołowe. Wyroby te pozyskujemy wyłącznie z żywca krajowego dostarczanego przez rolników producentów dużym doświadczeniem hodowlanym. Firma oferuje tak?e us?ugi transportowe i rekreacyjne.
Eurol Poland Sp.z o.o. współpracuje z wieloma najlepszymi i profesjonalnymi producentami mięsa i jego przetworów w Europie, jak również w Ameryce Północnej i Południowej. W ofercie: Warzywa, Owoce *NOWOŚĆ* Wieprzowina Wołowina Drób Mączka Rybna Rybna Mieszanka Paszowa Pisklęta Hodowlane
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR to rodzinna firma założona przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich w 1991 roku. Słynie z dobrego smaku oraz umiłowania do tradycji. Położona w malowniczej części Mazowsza, niegdyś niewielka, zaledwie kilkuosobowa firma stała się jednym z największych tego typu przedsiębiorstw
P.P.H.U. Gramar to firma, która rozwinęła się na bazie firmy rodzinnej pana Krzysztofa Łojewskiego, posiadająca status spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, gdzie głównymi udziałowcami są państwo Grażyna i Krzysztof Łojewscy. Skup i ubój zwierząt rzeźnych w rodzinnej miejscowości Koszoły to początek
Ubojnia
Firma ”Kabanos” zatrudnia 550 osób, współpracuje z partnerami handlowymi na terenie całej Polski. Dzięki temu jej wyroby są do kupienia w każdym województwie. Flota liczy 150 firmowych samochodów. ”Kabanos” ma 2 hurtownie, 10 firmowych sklepów i 2 klimatyczne góralskie knajpy. Powierzchnia Zakładu
Jesteśmy rodzinną firmą działającą na polskim rynku od roku 1990. Zajmujemy się ubojem bydła, owiec i kóz, skupem zwierząt rzeźnych (bydła) a także hurtową sprzedażą mięsa. Ze względu na konieczność dostosowania się do wymogów Unii Europejskiej zakład został gruntownie przebudowany i zmodernizowany.
Zakład Rozbioru Mięsa Firma KRĘGLEWSCY to firma rodzinna istniejąca od 1989 roku
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Nasza masarnia to prywatne przedsiębiorstwo zajmujące się ubojem zwierząt, rozbiorem mięsa, produkcją oraz przetwórstwem mięsa, a także drobiu.
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Wołowina. Firma PRO Q Sp. z o.o. została utworzona w roku 2009, w którym to do użytku oddany został nowy budynek zakładu rozbioru wołowiny w Liskowie o łącznej powierzchni produkcyjnej wynoszącej 4000m² oraz możliwością rozbioru 100 ton wołowiny dziennie. Zakład ten został zaprojektowany tak aby sprostać
Wartość naszego mięsa kryje się w polskiej naturze i tradycji. Produkujemy wołowinę pochodzącą od zwierząt hodowanych na rozległych pastwiskach, gdzie rozwijają się zgodnie z rytmem natury. Efektem jest zdrowy i smaczny produkt, którego atuty mogą być odbierane wieloma zmysłami – smakiem, wzrokiem, zapachem