Capital LBH jest znaną w Polsce i coraz bardziej w Europie firmą handlową z ponad 30-letnią tradycją w branży mięsnej. Reprezentujemy grupę ponad 300 wiarygodnych producentów zajmujących się produkcją i rozbiorem mięsa wieprzowego, wołowego oraz wszystkich rodzajów drobiu. Firma ma siedzibę w Lublinie
Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Sprzedaż:UPPZ kat.3 i spożywcze: korpusy/grzbiety, jelita, szyjki, główki, łapki, kości itp. z kurczaka.Przekąski dla psówTłuszcz drobiowy kat.3 paszowy KOH max.6Tłuszcz wieprzowy, wołowy, utylizacyjny kat.3Tłuszcz kat.1PAP przetworzone białko zwierzęce drobiowe,
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej.
Zakłady Mięsne Czaplicki sp. z o.o. jest połączeniem firmy rozbiorowej i mroźnią składową. Zajmujemy się rozbiorem wieprzowiny i drobiu. Produkujemy mięso oraz ścinki z korpusu kurczaka i indyka, elementy wieprzowe i drobiowe zarówno z kością jak i bez kości. Zwiększająca się produkcja oraz powiększające
Mięso drobiowe / również halal /,wieprzowe i wołowe oraz wyroby mięsne
Nasza firma zajmuje się sprzedażą mięsą wołowego, wieprzowego i drobiowego. Świeży asortyment oraz mrożony. Duże ilości.
Firma działa od 1990 roku. Jesteśmy firmą rodzinna od początku istnienia naszej firmy przywiązujemy ogromną wagę do jakości oferowanych produktów. Współpracujemy ze sprawdzonymi producentami mięsa i wędlin. Posiadamy nowoczesną sieć sklepów mięsnych na terenie Polski i Słowacji. Nasza firma, z uwagi na
Firma powstała 30 kwietnia 1990 r. specjalizująca się ubojem oraz sprzedażą mięsa wieprzowego i wołowego. Pozyskiwany żywiec odbieramy z własnych skupów oraz kontraktowanych ferm duńskich i holenderskich, a także indywidualnych rolników. Żywiec ubijamy w własnej ubojni po czym trafia on do naszych wieloletnich
Nasze pole działania to sprzedaż mięsa.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
ZAKRESY DZIAŁALNOŚCI FIRMY ALEKSANDER NICZYPORUK: 1) USŁUGI TURYSTYCZNE ( PENJONAT I GASTRONOMIA) 2) BUDOWA DOMÓW DREWNIANYCH 3) PRODUKCJA MEBLI OGRODOWYCH 4) PRODUKCJA TARCICY I ELEMENTÓW DREWNIANYCH Z DREWNA IGLASTEGO I LIŚCIASTEGO oraz 5) PRODUKCJA I WYKONYWANIE POKRYĆ DACHOWYCH Z GONTU DREWNIANEGO i ) SPRZEDAŻ
Importer-Eksporter miesa wieprzowego , wolowego, swieżego i mrożonego, drobiu swieżego i mrożonego.
Firma jest dynamicznie rozwijającą się firmą handlową działającą w branży mięsnej.
Założona w 1992 roku Agro-Rydzyna Sp. z o.o. jest nowoczesną firmą specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych. Dzięki świetnie wyszkolonym Pracownikom powstają tu wyroby wędliniarskie o najwyższych walorach jakościowych i smakowych. Od 2004 roku produkcja prowadzona jest w
przetwory owocowo-warzywne
Zajmujemy się handlem artykułami spożywczymi, przede wszystkim mięsem świeżym i mrożonym – wieprzowym , wołowym i drobiowym . Współpracujemy z kilkuset firmami w Polsce, zarówno przetwórczymi jak i handlowymi. Proponujemy mięso pochodzenia krajowego oraz z importu. Realizujemy zamówienia w ramach kontraktów
Jesteśmy firmą handlową o zasięgu globalnym. Specjalizujemy się w sprzedaży mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego.
ALBO sp. z o.o. - dystrybucja i sprzedaż hurtowa drobiu, mięsa wędlin oraz produkcja wyrobów garmażeryjnych.
Zakłady Mięsne Aleksandria powstały w 1990 r. W okresie 10 lat swojej działalności przerodziły się z małego lokalnego zakładu w prężną firmę o zasięgu ogólnopolskim. Swój bardzo dynamiczny rozwój, zakład zawdzięcza: pracy wykwalifikowanych fachowców, nowoczesnym maszynom i technologii, mądrej polityce
Producent mięs mielonych.
Obecnie jesteśmy największą firmą dystrybucyjną mięsa i wędlin w rejonie Polski zachodniej. Nasi kierowcy miesięcznie pokonują 250 tys. kilometrów, dostarczając ponad 1000 ton produktów mięsnych i wędliniarskich.
mięso
Zakład Masarski Stanisława Komperdy od kilku lat znajduje się w czołówce producentów mięsa i przetworów mięsnych na Podhalu. Siedzibą zakładu i głównym miejscem wykonywania działalności jest miejscowość Morawczyna w gminie Nowy Targ w powiecie nowotarskim.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.