Capital LBH jest znaną w Polsce i coraz bardziej w Europie firmą handlową z ponad 30-letnią tradycją w branży mięsnej. Reprezentujemy grupę ponad 300 wiarygodnych producentów zajmujących się produkcją i rozbiorem mięsa wieprzowego, wołowego oraz wszystkich rodzajów drobiu. Firma ma siedzibę w Lublinie
Sprzedaż:UPPZ kat.3 i spożywcze: korpusy/grzbiety, jelita, szyjki, główki, łapki, kości itp. z kurczaka.Przekąski dla psówTłuszcz drobiowy kat.3 paszowy KOH max.6Tłuszcz wieprzowy, wołowy, utylizacyjny kat.3Tłuszcz kat.1PAP przetworzone białko zwierzęce drobiowe,
Naszą główną specjalnością jest eksport i reeksport przetworzonych artykułów spożywczych takich jak - pasztety z kury, indyka, gęsi; konserwy wieprzowe i wołowe; gotowe wyroby wędliniarskie w asortymencie między innymi serdelki w naturalnej osłonce, kiełbasy o przedłużonym okresie przydatności do spożycia
Nasza firma zajmuje się sprzedażą mięsą wołowego, wieprzowego i drobiowego. Świeży asortyment oraz mrożony. Duże ilości.
Importer-Eksporter miesa wieprzowego , wolowego, swieżego i mrożonego, drobiu swieżego i mrożonego.
Firma jest dynamicznie rozwijającą się firmą handlową działającą w branży mięsnej.
Firma Aleks Eksport-Import istnieje od 02-1991 roku w Gorzowie Śląskim, koło Olesna, Kluczborka, Praszki (między Opolem a Częstochową). Główny kierunek firmy to eksport mięsa i wyrobów mięsnych, a również innych towarów (z Polski i Europy Zachodniej) do produkcji farszu MDM i kiełbas na fabrykach WNP: Rosja,
Sprzedaż: półtusze wieprzowe wg klasyfikacji kl. S, E, U, R, - klasyfikowane najdokładniejszym urządzeniem do pomiaru mięsności ULTRA FOM 300; podroby (nerki, ozory, wątroba, żołądki, serca, ośrodki); elementy (głowy, stópki, podgardle, ogony); tłuszcze (sadło, tłuszcz techniczny) Realizujemy zamówienia
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
mięso
Zakład Rozbioru Mięsa działający od roku 2000. Dzięki zmianom w strukturze organizacyjnej firmy jak i nadkładom inwestycyjnym powstał nowoczesny Zakład Unijny spełniający kryteria najbardziej wymagających odbiorców.
Od 1990 roku do dziś funcjonujemy jako, ubojnia zwierząt rzeźnych BE-MAR Sp. z o.o. Zajmujemy się ubojem zwierząt rzeźnych-trzody chlewnej oraz sprzedażą półtusz wieprzowych, a także prowadzimy rozbiór mięsa wieprzowego na elementy
Masarnia
mięso
Zajmujemy się pośrednictwem handlowym w zakresie obrotu towarami mięsnymi ściśle współpracując z największymi zakładami i ubojniami drobiu, wieprzowiny i wołowiny.
W ofercie produkcyjnej mamy dla Państwa szeroki asortyment osłonek naturalnych, które zaspakajają potrzeby naszych klientów w Polsce i za granicą.
.
Podstawą naszej działalności są tłuszcze wieprzowe i produkcja smalcu. - tłuszcze wieprzowe, - słonina, sadło, - smalec, - podroby, - mięsa drobne. Jesteśmy również producentem tradycyjnego smalcu wieprzowego.
W naszej ofercie znajdą Państwo elementy oraz półtusze wieprzowe sklasyfikowane wg klasyfikacji przyjętej w Unii Europejskiej: E klasa E58-60% mięsności* E+ klasa E+60-62% mięsności* S klasa Spowyżej 62% mięsności* Półtusze sprzedawane są w cięciu agencyjnym, bez przedniej nogi, głowy i podgardla. Oferujemy
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
W czerwcu 2004 r. w ubojni został wdrożony system HACCP. Zakład posiada uprawnienia do handlu na rynek Unii Europejskiej. Zakład spełnia także wymogi sanitarno-weterynaryjne w zakresie pozyskiwania jelit i żołądków wieprzowych zgodnie z obowiązującymi przepisami UE. Co pozwoliło w roku 2006 na uruchomienie
Specjalizujemy się w wołowinie. Dodatkowo zajmujemy się wieprzowiną i drobiem. Ciągle powiększamy asortyment i rozwijamy współpracę z nowymi dostawcami.
Przetwórstwo mięsne. Handel przetworami mięsnymi.
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Nasza firma Fleischer-Einkauf Leipzig eG ( w skrócie FEL) została założona w roku 1888 poprzez grupę rzeźników niemieckich z Lipska. Poprzez wszystkie lata działalności udało jej się pomyślnie zwalczać wszystkie przeciwności losu. W roku 1996 zostało powołane nowe kierownictwo zakładu, które przekształciło