Capital LBH jest znaną w Polsce i coraz bardziej w Europie firmą handlową z ponad 30-letnią tradycją w branży mięsnej. Reprezentujemy grupę ponad 300 wiarygodnych producentów zajmujących się produkcją i rozbiorem mięsa wieprzowego, wołowego oraz wszystkich rodzajów drobiu. Firma ma siedzibę w Lublinie
Sprzedaż:UPPZ kat.3 i spożywcze: korpusy/grzbiety, jelita, szyjki, główki, łapki, kości itp. z kurczaka.Przekąski dla psówTłuszcz drobiowy kat.3 paszowy KOH max.6Tłuszcz wieprzowy, wołowy, utylizacyjny kat.3Tłuszcz kat.1PAP przetworzone białko zwierzęce drobiowe,
Ubój bydła.
Importer-Eksporter miesa wieprzowego , wolowego, swieżego i mrożonego, drobiu swieżego i mrożonego.
SPÓŁDZIELCZA AGROFIRMA WITKOWO JEST PRODUCENTEM WYSOKOJAKOŚCIOWEJ ŻYWNOŚCI A ZARAZEM JEDNYM Z NAJWIĘKSZYCH W KRAJU GOSPODARSTW ROLNYCH.
mięso
Firma PPHU Bartek to przedsiębiorstwo zajmujące się ubojem zwierząt rzeźnych od 2001r. Siedziba mieści się w Wólce Somiankowskiej 11, w województwie mazowieckim, 12 km od Wyszkowa, 60 km od Warszawy. Zajmujemy się skupem, ubojem i rozbiorem wołowiny. Produkujemy ćwierci wołowe i szeroki asortyment elementów
BEEF SAN - AJPI (rozbiór wieprzowiny, rozbiór wołowiny, rozbiór indyka, rozbiór kurczaka, sprzedaż hurtowa mięsa i wędlin); - MYSŁAW (produkcja wędlin, sprzedaż hurtowa mięsa); - MYSŁAW PARTNER (sprzedaż detaliczna mięsa i wędlin); - BIK (sprzedaż hurtowa mięsa i wędlin); - ABAKUS (import, eksport
Masarnia
Firma została założona w 1995 r. . W 1997 r.powstał zakład rozbioru i wykrawania mięsa wrazz chłodnią składową na 200 ton.Trzy lata później oddano do użytku nową chłodnię o zdolności składowania 2000 ton,wraz z komorami zamrażalniczymi i częścią biurowo-socjalną. W maju 2005 r. oddano oddano do
Prowadzimy kompleksową produkcję wyrobów z mięsa wieprzowego i wołowego. Są wśród nich: półtusze wieprzowe, ćwierci wołowe, mięso w elementach, podroby, wędliny rozdrobnione, wędzonki oraz wędliny podrobowe.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HANDEREK to dynamicznie rozwijająca się firma, działająca na Podbeskidziu od 1990 roku. W trakcie swojej obecności na rynku firma uruchomiła sieć sklepów firmowych i patronackich, gdzie można spotkać pełną jej ofertę obejmującą szeroką gamę mięs i wędlin oraz zawsze miłą
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Pieczę nad zakładem sprawuje Mirosław Sobieraj. W ciągu tych kilkunastu lat zaszły kolosalne zmiany. Pod czujnym okiem właściciela nauki pobiera młodszy syn Zbigniew. Firma zatrudnia 120 osób. Posiada własną sieć sklepów firmowych oferując szeroką gamę asortymentową mięsa i wędlin. Zakład jest w trakcie
Zakład Rozbioru Mięsa Firma KRĘGLEWSCY to firma rodzinna istniejąca od 1989 roku
Firma istnieje od 1991 roku. Jest pośrednikiem w handlu drobiem (kurczak i elementy), indykiem, wędlinami, mięsem wieprzowym oraz wołowym oraz innymi gatunkami mięsa. Prowadzimy działalność głównie na rynku lokalnym (rejon dawnego woj. jeleniogórskiego) jak również krajowym. Jesteśmy dużym eksporterem
Zajmujemy się przetwórstwem i sprzedażą mięsa
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Oferujemy do sprzedaży: słonina, tłuszcze twarde, półtusze, mięso wieprzowe i wołowe w elementach, mięso mechanicznie odkostnione (MDM) drobiowe, drób w całości i elementy. Towar pochodzenia polskiego. Zapewniamy wszystkie niezbędne do eksport dokumenty. Działamy na rynku od 1990 roku.
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Obecnie firma jest prężnie nadzorowana przez jego syna - Jerzego, który zwracając szczególną uwagę na technologiczny rozwój zakładu, nieustannie doskonali jakość i smak swych wyrobów. Jerzy Gołąbek kontynuuje misję swych poprzedników, wprowadzając jednocześnie najnowsze receptury i nowoczesne techniki
Wołowina. Firma PRO Q Sp. z o.o. została utworzona w roku 2009, w którym to do użytku oddany został nowy budynek zakładu rozbioru wołowiny w Liskowie o łącznej powierzchni produkcyjnej wynoszącej 4000m² oraz możliwością rozbioru 100 ton wołowiny dziennie. Zakład ten został zaprojektowany tak aby sprostać
Zakład specjalizuje się w produkcji mięsa wołowego: ćwierćtusze wołowe, mięso rozbierane na elementy oraz podroby wołowe. Prowadzi również skup zwierząt rzeźnych na terenie zakładu oraz w bazach w całej Polsce dysponując własnymi środkami transportu. Firma prowadzi działalność od 1991 roku.Położona
Profilem działalności jest: skup, ubój żywca wołowego, rozbiór, sprzedaż hurtowa ćwierćtusz i elementów wołowych, międzynarodowy transport
wędliny