Produkcja wyrobów garmażeryjnych.
Smalec.
Produkty: dania gotowe, konserwy mięsne i rybne Wielkopolskie Zakłady Mięsne AGRiCO to uznany w branży producent konserw, który w swojej pracy kieruje się przede wszystkim doskonałą jakością i wyjątkowym smakiem. Komponujemy smak naszych produktów w oparciu o wyjątkową selekcję składników. Dzięki
Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.
W pierwszym okresie swojej działalności zaopatrywaliśmy w zapiekanki znajdujące się na terenie Poznania i jego okolic punkty gastronomiczne, sklepy i hurtownie spożywcze. Wraz z rozwojem firmy i powiększeniem asortymentu o kanapki, sandwiche i hamburgery, rozszerzyliśmy również zasięg dystrybucji o miejscowości
Podstawą naszej działalności są tłuszcze wieprzowe i produkcja smalcu. - tłuszcze wieprzowe, - słonina, sadło, - smalec, - podroby, - mięsa drobne. Jesteśmy również producentem tradycyjnego smalcu wieprzowego.
Tłuszcze zwierzęce topione, usługi transportowe w zakresie płynnych artykułów spożywczych.
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
Hurtownia artykułów mleczarskich. Zajmujemy się sprzedażą artykułów mleczarskich, m.in.: serów, mleka, śmietany, jogurtów, kefirów, masła. oraz tłuszczów i olejów spożywczych. Oferujemy artykuły mleczarskie znanych i popularnych producentów. Do znanych marek w naszej ofercie należą przede wszystkim
Produkcja artykułów spożywczych.
Jako rodzinny zakład z tradycjami, od trzech pokoleń staramy się jak najlepiej spełniać potrzeby Naszych Klientów. Wielkość firmy pozwala na łatwe dostosowanie się do wszelkich indywidualnych wymagań kontrahentów. Nasza domeną są: naturalne wyroby mięsne przygotowane według tradycyjnych receptur.
Produkcja smalcu wieprzowego.
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Producent masła i smalcu.
Nasza firma powstała w 1990 r. Początkowo zatrudnialiśmy 2 osoby, a wyprodukowane wyroby sprzedawane były odbiorcom wprost z zakładu. Od tego czasu bardzo dużo się zmieniło, choć nadal jesteśmy firmą rodzinną. Obecnie w naszym zakładzie znalazło zatrudnie dziewięćdziesięciu pracowników, tygodniowo
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Zajmujemy się na dużą skalę produkcją, konfekcjonowaniem i dystrybucją tłuszczów zwierzęcych i roślinnych. Polecamy najwyższej jakości masło, mieszanki masła i tłuszczów roślinnych oraz smalec i sery.
Zakład Przetwórstwa Mięsa `MATTHIAS` powstał w grudniu 1991 roku. Zatrudniał wówczas 7 pracowników. Od momentu powstania systematycznie inwestował w nowoczesne maszyny i urządzenia, wdrażał nowe technologie, powiększał produkowany asortyment, zwiększał zatrudnienie. Posiada własną sieć handlową na terenie
wędliny
Specjalizujemy się w produkcji świeżych surówek warzywnych.
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Od początku istnienia, aż do dnia dzisiejszego głównym naszym celem jest produkcja i sprzedaż wysokiej jakości wyrobów garmażeryjnych i kulinarnych, a także organizacja wszelkiego typu imprez okolicznościowych, firmowych oraz usługi cateringowe.
Przetwórstwo mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego, produkcją wędlin w pełnym asortymencie, w tym wędlin suchych produkcją wyrobów garmażeryjnych - pieczenie, bekony, szynka wiejska, pasztet babuni itp. Nasze produkty: wyrabiane są ze świeżego mięsa, wołowina pochodzi z rodzimych gospodarstw hodowlanych.
Nasza firma istnieje już od 1992 roku. Posiadamy sieć lokali gastronomicznych na każdą kieszeń - od barów szybkiej obsługi aż po ekskluzywne restauracje. Proponujemy szeroki wybór dań kuchni całego świata. Oferujemy organizację wszelakiego rodzaju imprez dla firm (bankiety) i dla odbiorców indywidualnych
Tradycja ze smakiem. Zakład Przetwórstwa Mięsnego Waldi powstał w Grodzisku Wielkopolskim w styczniu 1992 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne, będące kontynuacją dzieła nestora rodu - Stanisława Joksia. Początkowo ta niewielka masarnia produkowała wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, którzy zaopatrywali