Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
mięso
CEDROB S.A. należy do wiodących firm w branży drobiarskiej w dziedzinie produkcji i konfekcji drobiu , przetworów drobiowych oraz wylęgu piskąt. Posiadamy własne zaplecze hodowlane żywca. Wszystkie grupy towarowe eksportujemy za granicę
KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
produkcja wędlin
mięso
KONSPOL – BIS powstał i produkuje od 1994 roku. Jako pierwszy zakład uboju w Polsce wprowadził na rynek krajowy kurczaka i elementy z kurczaka chłodzone powietrzem, dzięki czemu otrzymuje wyroby bezpieczniejsze pod względem mikrobiologicznym o lepszych walorach smakowych i odżywczych. Elementy z kurczaka chłodzonego
Ubój, przetwórstwo i produkcja drobiu. Produkcja piór i puchu.
zakład przetwórstwa mięsnego
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Zakład Nasz powstał w 1991r., aktualnie zatrudniamy 70 osób. Posiadamy status zakładu pracy chronionej. Posiadamy zezwolenie eksportowe do krajów Europy, za wyjątkiem członków Unii. Prowadzimy inwestycje i podejmujemy przedsięwzięcia w kierunku osiągnięcia przez firmę standardu Unii Europejskiej. Sprzedajemy
wyroby drobiowe: z kurczaka, indyka; wędliny, wyroby garmażeryjne
Przetwórstwo mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego, produkcją wędlin w pełnym asortymencie, w tym wędlin suchych produkcją wyrobów garmażeryjnych - pieczenie, bekony, szynka wiejska, pasztet babuni itp. Nasze produkty: wyrabiane są ze świeżego mięsa, wołowina pochodzi z rodzimych gospodarstw hodowlanych.
mięso drobiowe
mięso drobiowe
FIRMY Nasza firma powstała w 1995 roku. Posiadamy atrakcyjną lokalizację tuż przy głównej trasie wschód - zachód . Jesteśmy rodzinną spółką, z czego wynika jej pewność i solidność. Od tego czasu zdążyliśmy zdobyć zaufanie wielu krajowych klientów, jak i zagranicznych. W 2002 roku zdobyliśmy
Ubojnia Drobiu s.c. Górni i Synowie funkcjonuje na rynku drobiarskim od 1996 roku. Przedmiotem działalności jest ubój i rozbiór kurcząt, indyków oraz sprzedaż hurtowa i detaliczna mięsa i podrobów drobiowych. Produkcja uboju i rozbioru drobiu prowadzona jest w nowoczesny zakładzie spełniającym wszelkie