Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Produkujemy głównie wysokiej jakości wędliny długodojrzewające, wędzonki / polędwice, szynki, boczki, balerony/, kiełbasy wędzone i podsuszane oraz wyroby drobiowe.
mięso
Zakład Produkcyjny CM Makton to nowoczesna rozbieralnia mięsa, spełniająca wymogi Unii Europejskiej. Zakład Produkcyjny CM Makton rozbiera półtusze wieprzowe, ćwierci wołowe oraz tusze cielęce. Nasze mięso pochodzi z ekologicznych hodowli z najczystszych regionów Polski. Dysponujemy jedną z najnowocześniejszych
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
zakład przetwórstwa mięsnego
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego „Miazek” zostały utworzone we wrześniu 1992 r. przez Jana i Zenonę Miazek.Jesteśmy producentem i dystrybutorem mięsa i wędlin goszczących na stołach wielu rodzin z regionu łódzkiego. W swojej ofercie handlowej posiadamy 120 asortymentów: wędzonek, kiełbas, wędlin podrobowych,
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Przetwórstwo mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego, produkcją wędlin w pełnym asortymencie, w tym wędlin suchych produkcją wyrobów garmażeryjnych - pieczenie, bekony, szynka wiejska, pasztet babuni itp. Nasze produkty: wyrabiane są ze świeżego mięsa, wołowina pochodzi z rodzimych gospodarstw hodowlanych.
Zakład powstał w 1994r. jest zakładem nowym, pracującym na najnowszych liniach technologicznych produkcji niemieckiej. Zakład specjalizuje się w produkcji wędzonek, wędlin i pieczeni Moc przerobowa Zakładu 100 ton wyrobów wędliniarskich dziennie. Wyroby Zakładu są znane i dobrze sprzedawane w hurtowniach i
Firma TED Przetwórstwo Mięsne z siedzibą w Białobrzegach założona przez jej właściciela Tadeusza Sitarskiego w 1993 r. to prężna i stale rozwijająca się firma rodzinna produkująca szeroką gamę wyrobów wędliniarskich wytwarzanych wg nowoczesnej technologii produkcji wzmocnionej tradycją masarskiego rzemiosła.
Zakład masarski. Oferta zakładu jest bardzo bogata. Od mięs wieprzowych i wołowych, wędzonek wieprzowych, drobiowych i wołowych poprzez bogaty wybór kiełbas, pysznych pasztetów, aż po smaczne wyroby podrobowe.Zapraszamy!
Spółka zajmuje się ubojem trzody chlewnej i bydła, produkcją mięsa i wędlin oraz sprzedażą i promocją swoich wyrobów. Wychodząc na przeciw potrzebom i oczekiwaniom konsumentów, Zakład oferuje szeroką gamę produktów najwyższej jakości, wdrażając stale nowe wyroby w oparciu o tradycyjne receptury i opinie
Podstawowym przedmiotem działalności firmy jest branża wędliniarska oraz handel hurtowy i detaliczny. Od czerwca 1999r. firma HE-MA światczy także usługi w zakresie transportu międzynarodowego.
1.Podgardle wędzone vac- 200kg cena:7.00zł 2.Żeberka wędzone w gazie- 200kg cena:6.40zł
Mięso wieprzowe, mięso wołowe, podroby wieprzowe, podroby wołowe...