Produkujemy głównie wysokiej jakości wędliny długodojrzewające, wędzonki / polędwice, szynki, boczki, balerony/, kiełbasy wędzone i podsuszane oraz wyroby drobiowe.
rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.
Producent wędlin
Zakład przetwórstwa mięsnego
mięso
Asortyment w Chacie Wieśniaka to produkty tradycyjne, naturalne,ekologiczne i zdrowe. Efektem wszystkich naszych działań jest współpraca z producentami gwarantującymi wysoką jakość i niepowtarzalny smak.
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Naszą główną działalnością jest ubój i przetwórstwo mięsa wieprzowego z polskich hodowli naturalnych z rejonu Małopolski. Firma oferuje wędliny według tradycyjnych polskich receptur.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Nasza firma Zakład Rzeźnicko-Wędliniarski Ireneusz Mielczarek oraz synowie Jarosław i Krzysztof jest stuprocentową firmą rodzinną działającą od 1977 roku. Nowoczesne maszyny i urządzenia, a także ciągłe ulepszanie technologii pozwalają na produkcję wysokiej jakości wyrobów mięsnych. Obecnie zakład produkuje
produkcja wędlin
Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o. o. znajdujące się w Woźnikach przy ul. Cegielnianej 19,zapoczątkowały swą działalność w marcu 1996 rokupod nazwą P.P.H.U. JANDAR Sp. z o.o.,jakokontynuacja rozpoczętej w 1990 roku działalności ubojowej pod nazwą Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych Jan Machura i Dariusz Machura
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Obecnie jesteśmy nowoczesnym przedsiębiorstwem, produkującym, wędliny z mięsa wieprzowego i drobiowego pod stałym nadzorem Weterynaryjnej Inspekcji Sanitarnej z wdrożonym systemem HACCP, gwarantującym bezpieczeństwo żywności. Zakład posiada uprawnienia do handlu na wszystkich rynkach krajów Unii Europejskiej.
ww.konarczak.pl - Firma oferuje mięso wieprzowe, wołowe, kulinarne, wędliny, szynki, wyroby z indyka, wędliny podrobowe. Towar dostarczamy własnym transportem. Dla klientów odbierających towar z firmy stosujemy upusty. Posiadamy Certyfikat Systemów Jakości i Zarządzania Środowiskowego ISO 9001, ISO 14001 oraz
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Zakład Przetwórstwa Mięsnego działa od 1990 roku. W swojej ofercie posiada szeroki wachlarz mięs i wędlin. Wszystkie produkty oparte są na staropolskich recepturach, wędzone w tradycyjnych komorach opalanych drewnem, co czyni je zdrowymi i smacznymi. Posiadamy certyfikat HACCP i uprawnienia unijne nadane przez
Produkcja wysokiej jakości wędlin.
Nasza działalność obejmuje produkcję, przetwórstwo i sprzedaż wyrobów mięsnych