logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 2
PL

(śląskie - POLAND)
Abakus

Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec

PL

(świętokrzyskie - POLAND)
Awex

Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bojakowski

Zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta

Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta istnieje na rynku od 1989 roku. Firma prowadzi działalność w zakresie: uboju trzody chlewnej, bydła oraz strusi, rozbioru mięs oraz przetwórstwa mięsa. Zakład prowadzi również sprzedaż półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, mięs i przetworów mięsnych.

PL

(mazowieckie - POLAND)
Getmor sp. z o.o.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR to rodzinna firma założona przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich w 1991 roku. Słynie z dobrego smaku oraz umiłowania do tradycji. Położona w malowniczej części Mazowsza, niegdyś niewielka, zaledwie kilkuosobowa firma stała się jednym z największych tego typu przedsiębiorstw

PL

(pomorskie - POLAND)
Biuro Handlowe IRCOM

Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług

PL

(małopolskie - POLAND)
Laskopol

Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy

PL

(mazowieckie - POLAND)
Zakład Mięsny Lenarcik

Zakład Mięsny Slawomir Lenarcik w miejscowości Gotardy w woj. mazowieckim jest prooducentem wędlin i mięsa.

PL

(śląskie - POLAND)
Ligota Zakład przetwórstwa mięsnego

Przetwórstwo mięsne

PL
MARYNIAK RZEŹNICTWO WĘDLINIARSTWO

Zakład został założony w 1945 roku w Rychtalu przez seniora rodu Maryniaków Pana Józefa Maryniaka, który do dziś czynnie uczestniczy w jego zarzadzaniu i rozwoju. W 1993 roku powołano do życia spółkę cywilną, której współwłaścicielem został syn Sylwester Maryniak. W roku 2002 spółka cywilna przekształciła

PL

(łódzkie - POLAND)
MASARNIA BRZOZOWIEC

MASARNIA

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Masarnia Radawnica J. Łoboda i Z. Wiśniewski

Produkcja mięs i wędlin.

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
MAT Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski

Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.

PL

(mazowieckie - POLAND)
MATI Królestwo Mięsa

Przedmiotem działania firmy jest dystrybucja wszelkich rodzajów mięsa: - wieprzowego, - wołowego, - cielęciny - drobiu, a także wędlin nisko, średnio, i wysokogatunkowych.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Mróz

Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe

PL

(podlaskie - POLAND)
Zakłady Mięsne NETTER

Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(mazowieckie - POLAND)
OLEWNIK Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Fundamentalnym celem Zakładu Przetwórstwa Mięsa OLEWNIK s.c. jest oferowanie każdego dnia nie tylko zdrowej żywności, ale także spełniającej najwyższe oczekiwania konsumentów pod względem walorów smakowych i zaspokajającej w maksymalnym stopniu ich kulinarne gusta.

PL

(łódzkie - POLAND)
Pamso

Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka

PL

(mazowieckie - POLAND)
Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka

`PEKPOL-Ostrołęka` to polska firma, specjalizująca się w produkcji i handlu wędlin. W swojej ofercie posiadamy: wędzonki (szynka, boczek, baleron, schab, żeberka i inne) kiełbasy cienkie i grube, parówki, mortadele, produkty drobiowe, pasztetowe i pasztety, garmażeria i wyroby podrobowe, salami, wyroby

PL

(małopolskie - POLAND)
Zakład Masarski Szubryt

Przetwórstwo mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego, produkcją wędlin w pełnym asortymencie, w tym wędlin suchych produkcją wyrobów garmażeryjnych - pieczenie, bekony, szynka wiejska, pasztet babuni itp. Nasze produkty: wyrabiane są ze świeżego mięsa, wołowina pochodzi z rodzimych gospodarstw hodowlanych.

PL

(lubelskie - POLAND)
WIERZEJKI Zakład Mięsny

Zakłady Mięsne `WIERZEJKI` zajmuje się ubojem, rozbiorem i produkcją szerokiego asortymentu mięsa oraz jego przetworów w postaci wędlin, wyrobów garmażeryjnych, a także ich sprzedażą. Spółka jest jedną z największych firm prywatnych tego typu na Podlasiu, a wysoka jakość wyrobów pozwala jej na stałe

PL

(mazowieckie - POLAND)
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO WINNICA

Produkcja wyrobów oparta jest na tradycyjnych recepturach z niewielką, niezbędną do prowadzenia procesów technologicznych zawartością substytutów. W ofercie znajduje się 70 asortymentów mięsa wieprzowego, wołowego, podrobów i tłuszczów oraz 60 asortymentów wędlin i wyrobów garmażeryjnych. Duże zróżnicowanie

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Usługowo-Handlowy WOY Zdzisław Wojciechowski

Zakres działalności firmy obejmuje skup i ubój żywca wieprzowego i wołowego, przetwórstwo i produkcję mięsa, produkcję wędlin oraz ich dystrybucję. Powadzimy sprzedaż we własnych sklepach, sklepach patronackich oraz obcych. Posiadamy uprawnienia pozwalające na eksportowanie mięsa i wyrobów mięsnych na

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Zakład Mięsny Smoliński Zbigniew

Produkcja mięsa wieprzowego, wołowego oraz wyrobów wędliniarskich.

Wyświetl:
25
Strona 1 z 2