Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej.
Firma działa od 1990 roku. Jesteśmy firmą rodzinna od początku istnienia naszej firmy przywiązujemy ogromną wagę do jakości oferowanych produktów. Współpracujemy ze sprawdzonymi producentami mięsa i wędlin. Posiadamy nowoczesną sieć sklepów mięsnych na terenie Polski i Słowacji. Nasza firma, z uwagi na
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Zakłady Mięsne Aleksandria powstały w 1990 r. W okresie 10 lat swojej działalności przerodziły się z małego lokalnego zakładu w prężną firmę o zasięgu ogólnopolskim. Swój bardzo dynamiczny rozwój, zakład zawdzięcza: pracy wykwalifikowanych fachowców, nowoczesnym maszynom i technologii, mądrej polityce
Sławski Zakład Przetwórstwa Mięsa i Drobiu Balcerzak i Spółka jest największym w branży w województwie lubuskim i jednym z największych i najnowocześniejszych w Polsce. Firma należy do niemieckiej grupy kapitałowej heristo ag, posiada uznaną i renomowaną markę, a co najistotniejsze - stabilną pozycję
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Asortyment w Chacie Wieśniaka to produkty tradycyjne, naturalne,ekologiczne i zdrowe. Efektem wszystkich naszych działań jest współpraca z producentami gwarantującymi wysoką jakość i niepowtarzalny smak.
Przetwórstwo Mięsne Emdro rozpoczęło swą działalność w roku 1989 jest firma rodzinną , składającą się z Zakładu Mięsnego w Porąbce oraz sklepów własnych. Firmę naszą cechuje wysoką jakość produkowanych wyrobów metodą tradycyjną według starych dobrych receptur oraz wędzenie i pieczenie kiełbas
Grill-Pol jest dynamicznie rozwijającą się firmą działającą na rynku branży mięsno- wędliniarskiej w skali ogólnopolskiej. Stały rozwój firmy odbywa się dzięki racjonalnemu i przemyślanemu zarządzaniu oraz reagowaniu na zmieniające się potrzeby klientów. Firma od 1998 roku wytwarza i dystrybuuje towary
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o. o. znajdujące się w Woźnikach przy ul. Cegielnianej 19,zapoczątkowały swą działalność w marcu 1996 rokupod nazwą P.P.H.U. JANDAR Sp. z o.o.,jakokontynuacja rozpoczętej w 1990 roku działalności ubojowej pod nazwą Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych Jan Machura i Dariusz Machura
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Firma powstała w 1993 r. i zajmowała się głównie wykonywaniem robót budowlano-wykończeniowych. Od 1996 uzupełniła swoją działalność gospodarczą o produkcję mebli każdego rodzaju również na życzenie klienta. Świadczymy usługi wysokiej jakości po atrakcyjnych cenach. Współpracujemy z projektantami
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
Zakład Mięsny Slawomir Lenarcik w miejscowości Gotardy w woj. mazowieckim jest prooducentem wędlin i mięsa.
Przetwórstwo mięsne
MASARNIA
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Prowadzimy produkcję Kiełbasy drobnorozdrobnione, Kiełbasy średniorozdrobnione, Kiełbasy gruborozdrobnione, Metki, Wyroby blokowe, Wyroby z łopatki, Wyroby z szynki, Wyroby ze schabu, Wyroby z karkówki, Wyroby z bekonu, Wyroby z boczku, Wędzonki inne, Pasztetowe i garmażeryjne.
Firma z 10 letnia tradycja, zajmujaca sie skupem, ubojem i przetwórstwem mięsa wołowego, wieprzowego, koniny.
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać