Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Firma została założona w 1992 r. Jesteśmy zakładem, który zajmuje się: - rozbiorem wołowiny, - produkcją kiełbas surowych nie poddanych obróbce termicznej, - produkcją mięsa mielonego garmażeryjnego.
rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład przetwórstwa mięsnego
-
Drobimax to firma prowadząca dystrybucję wędlin, mięsa, nabiału, serów i tłuszczy.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego `Drąg` to firma rodzinna z bogatą tradycją. Oferujemy wysokiej jakości przetwory mięsne oparte na staropolskiej recepturze. Jak to się zaczęło... czyli słów kilka o założycielu zakładu Firma swoje istnienie zawdzięcza Stefanowi Drągowi,
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
FARMPOL jest marką stworzoną przez AGRAIMPEX Sp. z o.o. dla wyróżnienia wyrobów najwyższej jakości. Od wielu lat eksportujemy je głównie do Wielkiej Brytanii gdzie zyskały one dużą grupę lojalnych klientów. W 2006 roku wprowadziliśmy FARMPOL aby ujednolicić naszą ofertę krajową i eksportową. Naszym
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.
Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Mięso, wędliny, drób - produkcja, hurt
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów, wędzonki i wędliny, wieprzowe oraz drobiowe, polecamy bogaty wybór kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych jak i garmażeryjnych. Szeroki wybór promocji w sposób znaczący uatrakcyjnia naszą ofertę jednocześnie zwiększając zadowolenie
Przetwórstwo mięsne
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe (PPHU) „MARKAM” w Kasince Małej zostało założone 28 czerwca 1984r., natomiast zakład produkcji wędlin rozpoczął działalność 7 lipca 1991r. Podstawowym kierunkiem naszej działalności jest przetwórstwo mięsa i handel wyrobami mięsno-wędliniarskimi. Nasza
Zakład został założony w 1945 roku w Rychtalu przez seniora rodu Maryniaków Pana Józefa Maryniaka, który do dziś czynnie uczestniczy w jego zarzadzaniu i rozwoju. W 1993 roku powołano do życia spółkę cywilną, której współwłaścicielem został syn Sylwester Maryniak. W roku 2002 spółka cywilna przekształciła
Smaczne wędliny z Piekoszowa Oferujemy świeże i zdrowe mięso oraz smaczne wyroby wędliniarskie własnej produkcji. Mięso oprawiamy na miejscu, w masarni firmowej. Zapraszamy do skosztowania naszych wyrobów. Firma Wolder prowadzi masarnię od 1993 roku. W swojej ofercie wyrobów firmowych mamy bogaty wybór mięsa
MASARNIA
Masarnia Krakowska to jedyny w swoim rodzaju sklep z własną mini-przetwórnią. Nie tylko sami wytwarzamy nasze wędliny, ale robimy to wyłącznie według tradycyjnych, przedwojennych receptur tj. używamy tylko najlepszego mięsa i naturalnych przypraw, bez sztucznych dodatków, konserwantów itp. Dodatkowo część