logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 2

(świętokrzyskie - POLAND)
KAROL Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.

Tel: 513 102 946
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
PL

(śląskie - POLAND)
Rzeźnictwo–Wędliniarstwo Andrzej Nowak i spółka

rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.

PL

(podkarpackie - POLAND)
Batista

Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bekiesz

Zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(łódzkie - POLAND)
Demeter

-

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Drobimax

Drobimax to firma prowadząca dystrybucję wędlin, mięsa, nabiału, serów i tłuszczy.

PL

(podkarpackie - POLAND)
DRĄG Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego `Drąg` to firma rodzinna z bogatą tradycją. Oferujemy wysokiej jakości przetwory mięsne oparte na staropolskiej recepturze. Jak to się zaczęło... czyli słów kilka o założycielu zakładu Firma swoje istnienie zawdzięcza Stefanowi Drągowi,

PL

(łódzkie - POLAND)
Masarnia Duet

Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta

Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta istnieje na rynku od 1989 roku. Firma prowadzi działalność w zakresie: uboju trzody chlewnej, bydła oraz strusi, rozbioru mięs oraz przetwórstwa mięsa. Zakład prowadzi również sprzedaż półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, mięs i przetworów mięsnych.

PL

(lubuskie - POLAND)
GM SOBIESŁAW DONIEC

Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.

PL

(zachodniopomorskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GRABOWSCY

Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.

PL

(pomorskie - POLAND)
Biuro Handlowe IRCOM

Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jano

Posiadamy własną sieć hurtowni i sklepów firmowych w których oferujemy ponad 100 asortymentów wędlin oraz pełen wybór mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Karwex Zakład Masarski

Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.

PL

(łódzkie - POLAND)
Kawiks

Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór

PL

(lubuskie - POLAND)
Kiciński Zakład Masarski

Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.

PL

(małopolskie - POLAND)
Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak

Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów, wędzonki i wędliny, wieprzowe oraz drobiowe, polecamy bogaty wybór kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych jak i garmażeryjnych. Szeroki wybór promocji w sposób znaczący uatrakcyjnia naszą ofertę jednocześnie zwiększając zadowolenie

PL
MARYNIAK RZEŹNICTWO WĘDLINIARSTWO

Zakład został założony w 1945 roku w Rychtalu przez seniora rodu Maryniaków Pana Józefa Maryniaka, który do dziś czynnie uczestniczy w jego zarzadzaniu i rozwoju. W 1993 roku powołano do życia spółkę cywilną, której współwłaścicielem został syn Sylwester Maryniak. W roku 2002 spółka cywilna przekształciła

PL

(świętokrzyskie - POLAND)
Masarnia Aleksander Wolder

Smaczne wędliny z Piekoszowa Oferujemy świeże i zdrowe mięso oraz smaczne wyroby wędliniarskie własnej produkcji. Mięso oprawiamy na miejscu, w masarni firmowej. Zapraszamy do skosztowania naszych wyrobów. Firma Wolder prowadzi masarnię od 1993 roku. W swojej ofercie wyrobów firmowych mamy bogaty wybór mięsa

PL

(lubelskie - POLAND)
MASARNIA SIKORA ZYGMUNT

Firma ma w swojej bogatej ofercie ma ponad 150 rodzajów wędlin.

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
MAT Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski

Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.

PL

(warmińsko-mazurskie - POLAND)
Zakłady Mięsne MORLINY S.A.

Zakłady Mięsne

PL
MOTAK Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Masarnia Motak jest prywatnym, rodzinnym przedsiębiorstwem działajacym na rynku od 2003 roku. Nasza firma oferuje szeroki asortyment przetworów mięsnych i wędlin. Znajduje się ona na podgórskich terenach co wiaże się z tradycyjnymi i staropolskimi metodami produkcji bez konserwantów. Ponad to nowa technologia

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(warmińsko-mazurskie - POLAND)
Zakłady Mięsne OSTOJA

Zakłady Mięsne Wieczorek to firma prywatna, kierowana przez Piotra Wieczorka. Produkcja dzienna to ok. 12 ton wyrobów mięsnych, natomiast produkcja przewidywana to ponad 30 ton! W strukturze sprzedaży dominować będą sklepy własne tj. – 45 udziału, następnie hurtownie ok. 30 udziału oraz bardo ważna w dzisiejszych

Wyświetl:
25
Strona 1 z 2

Oni szukają twojego towaru/usługi