Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Firma została założona w 1992 r. Jesteśmy zakładem, który zajmuje się: - rozbiorem wołowiny, - produkcją kiełbas surowych nie poddanych obróbce termicznej, - produkcją mięsa mielonego garmażeryjnego.
ALBO sp. z o.o. - dystrybucja i sprzedaż hurtowa drobiu, mięsa wędlin oraz produkcja wyrobów garmażeryjnych.
rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.
Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.
Zakład Masarski Stanisława Komperdy od kilku lat znajduje się w czołówce producentów mięsa i przetworów mięsnych na Podhalu. Siedzibą zakładu i głównym miejscem wykonywania działalności jest miejscowość Morawczyna w gminie Nowy Targ w powiecie nowotarskim.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Zakład przetwórstwa mięsnego
W roku 2002 przedsiębiorstwo posiadało już uznaną markę na rynku lokalnym o czym świadczy panel firmowy na 135-leciu Banku Spółdzielczego we Wągrowcu. W tym samym roku firma otwiera swój pierwszy sklep w Pile, a kilka miesięcy później w Chodzieży. Do roku 2006 firma poszerza swoją liczbę sklepów do jedenastu.
Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.
Cerasus to firma handlowa w 100% zależna od polskiej prywatnej firmy produkującej mrożone warzywa, owoce polskie, owoce cytrusowe i grzyby. Firma powstała w 1990r.jako spółka osób fizycznych. Była jedną z pierwszych firm w Polsce północno-wschodniej która na szeroką skalę zajmowała się handlem zagranicznym
Zakład Produkcyjny CM Makton to nowoczesna rozbieralnia mięsa, spełniająca wymogi Unii Europejskiej. Zakład Produkcyjny CM Makton rozbiera półtusze wieprzowe, ćwierci wołowe oraz tusze cielęce. Nasze mięso pochodzi z ekologicznych hodowli z najczystszych regionów Polski. Dysponujemy jedną z najnowocześniejszych
-
Drobimax to firma prowadząca dystrybucję wędlin, mięsa, nabiału, serów i tłuszczy.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego `Drąg` to firma rodzinna z bogatą tradycją. Oferujemy wysokiej jakości przetwory mięsne oparte na staropolskiej recepturze. Jak to się zaczęło... czyli słów kilka o założycielu zakładu Firma swoje istnienie zawdzięcza Stefanowi Drągowi,
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
Przetwórstwo Mięsne Emdro rozpoczęło swą działalność w roku 1989 jest firma rodzinną , składającą się z Zakładu Mięsnego w Porąbce oraz sklepów własnych. Firmę naszą cechuje wysoką jakość produkowanych wyrobów metodą tradycyjną według starych dobrych receptur oraz wędzenie i pieczenie kiełbas
Hurtowa sprzedaż artykułów spożywczych, prasy, chemii gospodarczej. Ponad 10k produktów, konkurencyjne ceny. Zpraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!
FARMPOL jest marką stworzoną przez AGRAIMPEX Sp. z o.o. dla wyróżnienia wyrobów najwyższej jakości. Od wielu lat eksportujemy je głównie do Wielkiej Brytanii gdzie zyskały one dużą grupę lojalnych klientów. W 2006 roku wprowadziliśmy FARMPOL aby ujednolicić naszą ofertę krajową i eksportową. Naszym
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK z siedzibą w Niedośpielinie zajmuje się produkcją mięsa i wędlin w szerokim asortymencie. Prowadzimy również rozbudowaną sieć sprzedaży detalicznej oraz hurtowej. Zapraszamy na nasz serwis internetowy.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR to rodzinna firma założona przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich w 1991 roku. Słynie z dobrego smaku oraz umiłowania do tradycji. Położona w malowniczej części Mazowsza, niegdyś niewielka, zaledwie kilkuosobowa firma stała się jednym z największych tego typu przedsiębiorstw
Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.
Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.
Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.