Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Importer-Eksporter miesa wieprzowego , wolowego, swieżego i mrożonego, drobiu swieżego i mrożonego.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Grill-Pol jest dynamicznie rozwijającą się firmą działającą na rynku branży mięsno- wędliniarskiej w skali ogólnopolskiej. Stały rozwój firmy odbywa się dzięki racjonalnemu i przemyślanemu zarządzaniu oraz reagowaniu na zmieniające się potrzeby klientów. Firma od 1998 roku wytwarza i dystrybuuje towary
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów mięsno-wędliniarskich takich jak: wędliny, wędzonki, mięsa kulinarne, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz konserwy. Nasze produkty cenione są przez klientów przede wszystkim ze względu na wysoką jakość, walory smakowe, konkurencyjne ceny
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o. o. znajdujące się w Woźnikach przy ul. Cegielnianej 19,zapoczątkowały swą działalność w marcu 1996 rokupod nazwą P.P.H.U. JANDAR Sp. z o.o.,jakokontynuacja rozpoczętej w 1990 roku działalności ubojowej pod nazwą Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych Jan Machura i Dariusz Machura
Zaklad Uboju Przytworstwo Miesne KARKUT. Mieso, wedliny, tluszcz.
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
zakład przetwórstwa mięsnego
Przetwórstwo mięsne
Nasza masarnia to prywatne przedsiębiorstwo zajmujące się ubojem zwierząt, rozbiorem mięsa, produkcją oraz przetwórstwem mięsa, a także drobiu.
Smaczne kiełbasy, aromatyczne wędliny i wiele innych wyrobów wędliniarskich oraz mięsnych produkuje nasza masarnia. Serdecznie zapraszamy do współpracy!
MASARNIA
Produkcja mięs i wędlin.
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Prowadzimy produkcję Kiełbasy drobnorozdrobnione, Kiełbasy średniorozdrobnione, Kiełbasy gruborozdrobnione, Metki, Wyroby blokowe, Wyroby z łopatki, Wyroby z szynki, Wyroby ze schabu, Wyroby z karkówki, Wyroby z bekonu, Wyroby z boczku, Wędzonki inne, Pasztetowe i garmażeryjne.
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Fundamentalnym celem Zakładu Przetwórstwa Mięsa OLEWNIK s.c. jest oferowanie każdego dnia nie tylko zdrowej żywności, ale także spełniającej najwyższe oczekiwania konsumentów pod względem walorów smakowych i zaspokajającej w maksymalnym stopniu ich kulinarne gusta.