Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Importer-Eksporter miesa wieprzowego , wolowego, swieżego i mrożonego, drobiu swieżego i mrożonego.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Firma BOREX-BECON została założona w 1990 roku jako firma w branży produkcji wędlin i mięsa. Oferujemy pełen asortyment wyrobów mięsnych i wędliniarskich: mięso i wędliny - wołowe, wieprzowe, drobiowe i wędliny podrobowe. Na zamówienie specjalne dostarczamy szynkę z kością i prosię pieczone.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta istnieje na rynku od 1989 roku. Firma prowadzi działalność w zakresie: uboju trzody chlewnej, bydła oraz strusi, rozbioru mięs oraz przetwórstwa mięsa. Zakład prowadzi również sprzedaż półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, mięs i przetworów mięsnych.
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR to rodzinna firma założona przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich w 1991 roku. Słynie z dobrego smaku oraz umiłowania do tradycji. Położona w malowniczej części Mazowsza, niegdyś niewielka, zaledwie kilkuosobowa firma stała się jednym z największych tego typu przedsiębiorstw
Naszą główną działalnością jest ubój i przetwórstwo mięsa wieprzowego z polskich hodowli naturalnych z rejonu Małopolski. Firma oferuje wędliny według tradycyjnych polskich receptur.
Grill-Pol jest dynamicznie rozwijającą się firmą działającą na rynku branży mięsno- wędliniarskiej w skali ogólnopolskiej. Stały rozwój firmy odbywa się dzięki racjonalnemu i przemyślanemu zarządzaniu oraz reagowaniu na zmieniające się potrzeby klientów. Firma od 1998 roku wytwarza i dystrybuuje towary
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa `H.A.M.` jest prywatnym przedsiębiorstwem produkcyjno - handlowym oferującym szeroki asortyment mięs, jego przetworów i wyrobów wędliniarskich.
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów mięsno-wędliniarskich takich jak: wędliny, wędzonki, mięsa kulinarne, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz konserwy. Nasze produkty cenione są przez klientów przede wszystkim ze względu na wysoką jakość, walory smakowe, konkurencyjne ceny
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HANDEREK to dynamicznie rozwijająca się firma, działająca na Podbeskidziu od 1990 roku. W trakcie swojej obecności na rynku firma uruchomiła sieć sklepów firmowych i patronackich, gdzie można spotkać pełną jej ofertę obejmującą szeroką gamę mięs i wędlin oraz zawsze miłą
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Przetwórstwo mięsa, sprzedaż detaliczna, produkcja dań gotowych
Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o. o. znajdujące się w Woźnikach przy ul. Cegielnianej 19,zapoczątkowały swą działalność w marcu 1996 rokupod nazwą P.P.H.U. JANDAR Sp. z o.o.,jakokontynuacja rozpoczętej w 1990 roku działalności ubojowej pod nazwą Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych Jan Machura i Dariusz Machura
Nasze wyroby: "Kiełbasa Swojska Krajana" "Salceson Dukielski", Kiszki: "Pasztetowa" "Kaszana" a także "Pasztet Zapiekany" znajdują się na liście Produktów Tradycyjnych woj. Podkarpackiego.
KONKOL to firma oparta na mocnych, rodzinnych fundamentach. Od wielu lat dzielimy się z naszymi klientami wyśmienitym smakiem wysokiej jakości wyrobów mięsnych.
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Zakład Mięsny Slawomir Lenarcik w miejscowości Gotardy w woj. mazowieckim jest prooducentem wędlin i mięsa.