Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Zakłady Mięsne Aleksandria powstały w 1990 r. W okresie 10 lat swojej działalności przerodziły się z małego lokalnego zakładu w prężną firmę o zasięgu ogólnopolskim. Swój bardzo dynamiczny rozwój, zakład zawdzięcza: pracy wykwalifikowanych fachowców, nowoczesnym maszynom i technologii, mądrej polityce
Sławski Zakład Przetwórstwa Mięsa i Drobiu Balcerzak i Spółka jest największym w branży w województwie lubuskim i jednym z największych i najnowocześniejszych w Polsce. Firma należy do niemieckiej grupy kapitałowej heristo ag, posiada uznaną i renomowaną markę, a co najistotniejsze - stabilną pozycję
Zakład przetwórstwa mięsnego
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
Iławskie Zakłady Drobiarskie EKODROB SA istnieją na rynku przeszło pięćdziesiąt lat. Obecnie spółka jest notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych i należy do silnej grupy kapitałowej ANIMEX, której strategicznym inwestorem jest koncern Smithfield Food Inc. Specjalizuje się w uboju i przetwórstwie
Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta istnieje na rynku od 1989 roku. Firma prowadzi działalność w zakresie: uboju trzody chlewnej, bydła oraz strusi, rozbioru mięs oraz przetwórstwa mięsa. Zakład prowadzi również sprzedaż półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, mięs i przetworów mięsnych.
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Zakład specjalizuje się w produkcji tradycyjnych wyrobów z mięsa wieprzowego, pozyskiwanego na Warmii od rodzimych producentów.
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HANDEREK to dynamicznie rozwijająca się firma, działająca na Podbeskidziu od 1990 roku. W trakcie swojej obecności na rynku firma uruchomiła sieć sklepów firmowych i patronackich, gdzie można spotkać pełną jej ofertę obejmującą szeroką gamę mięs i wędlin oraz zawsze miłą
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Zajmujemy się ubojem oraz rozbiorem i konfekcjonowaniem elementów drobiu.
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB w Łysych jest firmą prywatną. Józef Bałdyga, zanim został właścicielem zakładu, przeszedł wszystkie szczeble kariery masarskiej: od ucznia do kierownika masarni. Firma zatrudnia ponad 580 osób, głównie w młodym wieku. W 1992 roku, kiedy rozpoczynała działalność, pracowało
KONSPOL – BIS powstał i produkuje od 1994 roku. Jako pierwszy zakład uboju w Polsce wprowadził na rynek krajowy kurczaka i elementy z kurczaka chłodzone powietrzem, dzięki czemu otrzymuje wyroby bezpieczniejsze pod względem mikrobiologicznym o lepszych walorach smakowych i odżywczych. Elementy z kurczaka chłodzonego
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Zakład Mięsny Slawomir Lenarcik w miejscowości Gotardy w woj. mazowieckim jest prooducentem wędlin i mięsa.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe (PPHU) „MARKAM” w Kasince Małej zostało założone 28 czerwca 1984r., natomiast zakład produkcji wędlin rozpoczął działalność 7 lipca 1991r. Podstawowym kierunkiem naszej działalności jest przetwórstwo mięsa i handel wyrobami mięsno-wędliniarskimi. Nasza
Zakład został założony w 1945 roku w Rychtalu przez seniora rodu Maryniaków Pana Józefa Maryniaka, który do dziś czynnie uczestniczy w jego zarzadzaniu i rozwoju. W 1993 roku powołano do życia spółkę cywilną, której współwłaścicielem został syn Sylwester Maryniak. W roku 2002 spółka cywilna przekształciła
MASARNIA
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Firma „Nasz Drób” została założona w 1996 roku przez grupę producentów drobiu na bazie upadłej firmy prywatnej. Początkowo działała jako spółka jawna, a obecnie jako spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Lata funkcjonowania spółki to okres jej dynamicznego rozwoju: 2003-2004 gruntowna modernizacja
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku