Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Masarnia
mięso
Drobimax to firma prowadząca dystrybucję wędlin, mięsa, nabiału, serów i tłuszczy.
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.
Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.
Grill-Pol jest dynamicznie rozwijającą się firmą działającą na rynku branży mięsno- wędliniarskiej w skali ogólnopolskiej. Stały rozwój firmy odbywa się dzięki racjonalnemu i przemyślanemu zarządzaniu oraz reagowaniu na zmieniające się potrzeby klientów. Firma od 1998 roku wytwarza i dystrybuuje towary
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Posiadamy własną sieć hurtowni i sklepów firmowych w których oferujemy ponad 100 asortymentów wędlin oraz pełen wybór mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego.
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Oferujemy mięso wołowe, wieprzowe, drób wyłącznie z polskich hodowli. Półtusze oraz elementy z rozbioru według zamówienia. Dzięki profilowi jaki posiada nasza firma możemy sobie pozwolić na oferowanie wybranych wyrobów, które cieszą się szerokim uznaniem konsumentów. Nasi liczni pracownicy dokładają
Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.