Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
mięso
Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.
CEDROB S.A. należy do wiodących firm w branży drobiarskiej w dziedzinie produkcji i konfekcji drobiu , przetworów drobiowych oraz wylęgu piskąt. Posiadamy własne zaplecze hodowlane żywca. Wszystkie grupy towarowe eksportujemy za granicę
Zakład Produkcyjno-Handlowy Ubojnia Drobiu i Przetwórstwo Mięsne Stanisław Stępień istnieje od 1991r. na początku realizuje tylko profil produkcyjny prowadzący skup kurcząt oraz ubój drobiu. Na tle państw Unii Europejskiej produkcja drobiu w Polsce wykazywała i wykazuje najwyższą dynamikę, co spowodowane
Mięso, wędliny, drób - produkcja
Drobimax to firma prowadząca dystrybucję wędlin, mięsa, nabiału, serów i tłuszczy.
Zakład Przetwórstwa Rolnego DUNAJ Sp. Z o.o. powstał w 2003 roku. Firma zajmuje się skupem, kontraktacją, ubojem i sprzedażą drobiu rzeźnego. Sprzedaż prowadzimy zarówno jako całe tuszki z kurczaka jak również podzielone na elementy oraz specjalne mięso drylowane (bez kości) nadające się znakomicie na
Hurtowa sprzedaż artykułów spożywczych, prasy, chemii gospodarczej. Ponad 10k produktów, konkurencyjne ceny. Zpraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Zajmujemy się ubojem oraz rozbiorem i konfekcjonowaniem elementów drobiu.
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
mięso
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Oferujemy mięso wołowe, wieprzowe, drób wyłącznie z polskich hodowli. Półtusze oraz elementy z rozbioru według zamówienia. Dzięki profilowi jaki posiada nasza firma możemy sobie pozwolić na oferowanie wybranych wyrobów, które cieszą się szerokim uznaniem konsumentów. Nasi liczni pracownicy dokładają
KONSPOL – BIS powstał i produkuje od 1994 roku. Jako pierwszy zakład uboju w Polsce wprowadził na rynek krajowy kurczaka i elementy z kurczaka chłodzone powietrzem, dzięki czemu otrzymuje wyroby bezpieczniejsze pod względem mikrobiologicznym o lepszych walorach smakowych i odżywczych. Elementy z kurczaka chłodzonego
Masarnia Krakowska to jedyny w swoim rodzaju sklep z własną mini-przetwórnią. Nie tylko sami wytwarzamy nasze wędliny, ale robimy to wyłącznie według tradycyjnych, przedwojennych receptur tj. używamy tylko najlepszego mięsa i naturalnych przypraw, bez sztucznych dodatków, konserwantów itp. Dodatkowo część
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Firma „Nasz Drób” została założona w 1996 roku przez grupę producentów drobiu na bazie upadłej firmy prywatnej. Początkowo działała jako spółka jawna, a obecnie jako spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Lata funkcjonowania spółki to okres jej dynamicznego rozwoju: 2003-2004 gruntowna modernizacja