Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej.
Produkujemy głównie wysokiej jakości wędliny długodojrzewające, wędzonki / polędwice, szynki, boczki, balerony/, kiełbasy wędzone i podsuszane oraz wyroby drobiowe.
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Producent wędlin
Zakład przetwórstwa mięsnego
mięso
Zakład nie prowadzi uboju zwierząt. Zajmujemy się wyłącznie rozbiorem mięsa oraz wytwarzaniem gotowych wyrobów parzonych, wędzonych, podrobowych, szynkowych, blokowych oraz suchych. Ostatnio nasza firma zaczęła produkcję czterech wyrobów bez alergenów z indyka z przeznaczeniem dla osób i dzieci z alergią,
Asortyment w Chacie Wieśniaka to produkty tradycyjne, naturalne,ekologiczne i zdrowe. Efektem wszystkich naszych działań jest współpraca z producentami gwarantującymi wysoką jakość i niepowtarzalny smak.
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
wędliny, kiełbasy, wędzonki
Produkcja wysokiej jakości wędlin.
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Jest producentem szerokiego asortymentu wyrobów wędliniarskich wytwarzanych w oparciu o tradycyjne polskie receptury, sprawdzone od kilku pokoleń. Produkowane wędliny są zdrowe, cechują się starannie dobranym surowcem pozyskiwanym tylko od najlepszych hodowców, wyjątkową kompozycją przypraw oraz ścisłą kontrola
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Współpracujemy i wspieramy w działaniu polskie ubojnie i zakłady przetwórstwa mięsnego. Zajmujemy się pośrednictwem w sprzedaży i obrocie mięsem tj.: drób, wołowina, wieprzowiny. Ubojnie i zakłady, z którymi współpracujemy posiadają wszelkie certyfikaty i dokumenty pozwalające na sprzedaż i obrót towarem
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna w Rejowie została założona dobrowolnie przez rolników indywidualnych w 1978r. wnosząc jako wkład grunty rolne. Spółdzielnia obecnie posiada na własność 400ha ziemi oraz kompleks budynków magazynowo-warsztatowych. Posiada komplet maszyn rolniczych nowej generacji do upraw
Wyroby z zakładu, którego jesteśmy wyłącznym dystrybutorem są w stu procentach wytworzone naturalnie, nie ma w nich barwników, ulepszaczy smakowych, substancji mięsozastępczych, sztucznych aromatów, białek oraz środków poprawiających wiązanie wody, jak też chemicznych substancji konserwujących. Naturalnym
Nasz Zakład zajmuje się przetwórstwem mięsa wołowego, cielęcego i wieprzowego z własnego uboju. Pragniemy podkreślić, że skupujemy głównie od rolników posiadających małe lub większe hodowle bydła i trzody chlewnej. Zakład jest firmą rodzinną powstałą od roku 1991 r. a w 2005 r. przekształconą w
Przetwórstwo mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego, produkcją wędlin w pełnym asortymencie, w tym wędlin suchych produkcją wyrobów garmażeryjnych - pieczenie, bekony, szynka wiejska, pasztet babuni itp. Nasze produkty: wyrabiane są ze świeżego mięsa, wołowina pochodzi z rodzimych gospodarstw hodowlanych.
Zakłady Mięsne `WIERZEJKI` zajmuje się ubojem, rozbiorem i produkcją szerokiego asortymentu mięsa oraz jego przetworów w postaci wędlin, wyrobów garmażeryjnych, a także ich sprzedażą. Spółka jest jedną z największych firm prywatnych tego typu na Podlasiu, a wysoka jakość wyrobów pozwala jej na stałe
Zakład Masarski Antoniego Wojnickiego oferuje Państwu swoje najwyższej klasy usługi masarskie. Oferujemy szeroką gamę produktów mięsnych.
Firma zaopatruje główne rynki polski południowej, a naszymi odbiorcami są takie firmy jak: - Savia, - Tesco Polska, - PSSy, - Gminne spółdzielnie, - MSH WIZAN, - oraz całe grono dużych i małych odbiorców prywatnych.