Produkujemy głównie wysokiej jakości wędliny długodojrzewające, wędzonki / polędwice, szynki, boczki, balerony/, kiełbasy wędzone i podsuszane oraz wyroby drobiowe.
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Producent wędlin
mięso
Zakład nie prowadzi uboju zwierząt. Zajmujemy się wyłącznie rozbiorem mięsa oraz wytwarzaniem gotowych wyrobów parzonych, wędzonych, podrobowych, szynkowych, blokowych oraz suchych. Ostatnio nasza firma zaczęła produkcję czterech wyrobów bez alergenów z indyka z przeznaczeniem dla osób i dzieci z alergią,
Zakład Przetwórstwa Mięsnego DACOR, Wola Niemiecka, woj. lubelskie. Wyrób i sprzedaż szerokiego asortymentu wędlin i mięs wieprzowych, wołowych, drobiowych o najwyższej jakości.
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Grill-Pol jest dynamicznie rozwijającą się firmą działającą na rynku branży mięsno- wędliniarskiej w skali ogólnopolskiej. Stały rozwój firmy odbywa się dzięki racjonalnemu i przemyślanemu zarządzaniu oraz reagowaniu na zmieniające się potrzeby klientów. Firma od 1998 roku wytwarza i dystrybuuje towary
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
produkcja wędlin
Przetwórstwo mięsa, sprzedaż detaliczna, produkcja dań gotowych
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Specjalizujemy się w produkcji wędzonek.
Codziennie produkujemy do 50 ton wędlin, wędzonek, i mięs kulinarnych w ponad 100 różnych rodzajach. Wiecej na stronie.
KONKOL to firma oparta na mocnych, rodzinnych fundamentach. Od wielu lat dzielimy się z naszymi klientami wyśmienitym smakiem wysokiej jakości wyrobów mięsnych.
Produkcja przetworów warzywnych; musztardy, koncentraty pomidorowe, buraczki, kapusta, sałatki warzywne, ogórki konserwowe i kiszone. Produkcja wędlin; bogaty asortyment kiełbas, szeroki wachlarz szynek, wędzonek i wędlin podrobowych .
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Zakład Przetwórstwa Mięsnego działa od 1990 roku. W swojej ofercie posiada szeroki wachlarz mięs i wędlin. Wszystkie produkty oparte są na staropolskich recepturach, wędzone w tradycyjnych komorach opalanych drewnem, co czyni je zdrowymi i smacznymi. Posiadamy certyfikat HACCP i uprawnienia unijne nadane przez
zakład przetwórstwa mięsnego
Produkcja wysokiej jakości wędlin.