KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
Zakłady Mięsne Jadów powstały w 1995 roku. Od tego czasu z małej firmy położonej na Mazowszu w okolicach Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego, w gminie Jadów, powiat wołomiński powstał prężnie rozwijający się zakład, znany nie tylko na lokalnym rynku, ale również w całym województwie mazowieckim, a
KASZANKA STOŁOWA NAJLEPSZEJ JAKOSCI
Przetwórstwo mięsa.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Hurtownia artykułów spożywczych. Działalność firmy opiera się na dwóch filarach rynek krajowy i eksport. Nasza oferta krajowa: ciastka luzem i paczkowane , wyroby cukiernicze i czekoladowe, galanteria cukiernicza, ryby i ich przetwory, konserwy mięsne, napoje i soki, margaryny i nabiał, przetwory owocowe- warzywne,
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
MASARNIA
Produkcja mięs i wędlin.
Przedmiotem działania firmy jest dystrybucja wszelkich rodzajów mięsa: - wieprzowego, - wołowego, - cielęciny - drobiu, a także wędlin nisko, średnio, i wysokogatunkowych.
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego „Miazek” zostały utworzone we wrześniu 1992 r. przez Jana i Zenonę Miazek.Jesteśmy producentem i dystrybutorem mięsa i wędlin goszczących na stołach wielu rodzin z regionu łódzkiego. W swojej ofercie handlowej posiadamy 120 asortymentów: wędzonek, kiełbas, wędlin podrobowych,
wędliny
`PEKPOL-Ostrołęka` to polska firma, specjalizująca się w produkcji i handlu wędlin. W swojej ofercie posiadamy: wędzonki (szynka, boczek, baleron, schab, żeberka i inne) kiełbasy cienkie i grube, parówki, mortadele, produkty drobiowe, pasztetowe i pasztety, garmażeria i wyroby podrobowe, salami, wyroby
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakłady Mięsne Skiba to producent wszelkiego rodzaju wędlin, podrobów i innych artykułów mięsnych.
Przetwórstwo mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego, produkcją wędlin w pełnym asortymencie, w tym wędlin suchych produkcją wyrobów garmażeryjnych - pieczenie, bekony, szynka wiejska, pasztet babuni itp. Nasze produkty: wyrabiane są ze świeżego mięsa, wołowina pochodzi z rodzimych gospodarstw hodowlanych.
Spółka zajmuje się ubojem trzody chlewnej i bydła, produkcją mięsa i wędlin oraz sprzedażą i promocją swoich wyrobów. Wychodząc na przeciw potrzebom i oczekiwaniom konsumentów, Zakład oferuje szeroką gamę produktów najwyższej jakości, wdrażając stale nowe wyroby w oparciu o tradycyjne receptury i opinie
Od wielu lat specjalizujemy się w produkcji wyrobów o wyjątkowym smaku i wysokim standardzie jakości. Zapewniamy klientom duży asortyment wyrobów produkcyjnych zarówno nowoczesną jak i tradycyjną technologią: szynki, wędzonki, kiełbasy, wyroby drobiowe, wyroby podrobowe i inne. O jakości naszych produktów
Produkcja wyrobów mięsnych-parówka,mortadela itp
Profil działalności firmy to ubój trzody chlewnej, rozbiór mięsa wieprzowego i wołowego, a także produkcja wyrobów wędliniarskich. Zakład jest w pełni dostosowany do wymogów unijnych.
Masarnia