Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej.
Domek Klubowy doskonałe jedzenie organizacja przyjęc okolicznościowych wynajem sali
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Od początku istnienia, aż do dnia dzisiejszego głównym naszym celem jest produkcja i sprzedaż wysokiej jakości wyrobów garmażeryjnych i kulinarnych, a także organizacja wszelkiego typu imprez okolicznościowych, firmowych oraz usługi cateringowe.
Nasza firma istnieje już od 1992 roku. Posiadamy sieć lokali gastronomicznych na każdą kieszeń - od barów szybkiej obsługi aż po ekskluzywne restauracje. Proponujemy szeroki wybór dań kuchni całego świata. Oferujemy organizację wszelakiego rodzaju imprez dla firm (bankiety) i dla odbiorców indywidualnych
.
Gwarek jest producentem produktów garmażeryjnych, gotowych do bezpośredniego spożycia. Technologia produkcji oparta jest na tradycyjnych i własnych recepturach, przy wykorzystaniu wysokiej jakości surowców.