Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Sławski Zakład Przetwórstwa Mięsa i Drobiu Balcerzak i Spółka jest największym w branży w województwie lubuskim i jednym z największych i najnowocześniejszych w Polsce. Firma należy do niemieckiej grupy kapitałowej heristo ag, posiada uznaną i renomowaną markę, a co najistotniejsze - stabilną pozycję
Zakład przetwórstwa mięsnego
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
W swojej ofercie posiada pełny asortyment mięs wieprzowych i wołowych a także wyrobów przetworzonych w postaci : wędzonek, szynek, różnego rodzaju kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych i garmażeryjnych. Zakład produkuje wiele wyrobów tradycyjnych stosując własne, sprawdzone receptury i dobrany surowiec
Firma o dużych tradycjach w dziedzinie przetwórstwa mięsnego działająca na polskim rynku od 10 lat. Firma z wszechstronnego przetwórstwa tzn. uboju, rozbioru mięsa i produkcji wyrobów wędliniarskich, przekształciła się w wysoko wyspecjalizowany zakład produkujący konserwy w nowoczesnej technologii.
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów mięsno-wędliniarskich takich jak: wędliny, wędzonki, mięsa kulinarne, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz konserwy. Nasze produkty cenione są przez klientów przede wszystkim ze względu na wysoką jakość, walory smakowe, konkurencyjne ceny
Jesteśmy największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych, posiadamy 20% udział w tym segmencie rynku. Od kilku lat jesteśmy również liderem Grupy Kapitałowej spółek drobiarskich, tworzących najbardziej rozwiniętą krajową organizację specjalizującą się w hodowli i przemysłowym tuczu indyków,
Firma powstała w 1993 r. i zajmowała się głównie wykonywaniem robót budowlano-wykończeniowych. Od 1996 uzupełniła swoją działalność gospodarczą o produkcję mebli każdego rodzaju również na życzenie klienta. Świadczymy usługi wysokiej jakości po atrakcyjnych cenach. Współpracujemy z projektantami
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
wędliny, kiełbasy, wędzonki
MASARNIA
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Zakłady Mięsne
Firma „Nasz Drób” została założona w 1996 roku przez grupę producentów drobiu na bazie upadłej firmy prywatnej. Początkowo działała jako spółka jawna, a obecnie jako spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Lata funkcjonowania spółki to okres jej dynamicznego rozwoju: 2003-2004 gruntowna modernizacja
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać
wędliny
Fundamentalnym celem Zakładu Przetwórstwa Mięsa OLEWNIK s.c. jest oferowanie każdego dnia nie tylko zdrowej żywności, ale także spełniającej najwyższe oczekiwania konsumentów pod względem walorów smakowych i zaspokajającej w maksymalnym stopniu ich kulinarne gusta.
Firma POLISH FARM MEAT Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o. o. powstała w listopadzie 1990 roku. Zakład nasz posiada wszelkie urządzenia techniczne i warunki sanitarne gwarantujące właściwy proces produkcyjny. Dzienna produkcja wynosi 45 ton mięsa i przetworów. Gwarantem wysokiej jakości zdrowotnej naszej
Zakłady mięsne.
Przetwórstwo Mięsa
Produkty: Wyroby garmażeryjne Wyroby w słoikach Salcesony, pieczenie Krupnioki, pasztety Metki Wyroby drobiowe Kiełbasy drobnorozdrobnione Kiełbasy średniorozdrobnione, gruborozdrobnione Kiełbasy grube, wyroby blokowe Kiełbasy podsuszane i suche Wyroby staropolskie, wędzonki