Naszą główną specjalnością jest eksport i reeksport przetworzonych artykułów spożywczych takich jak - pasztety z kury, indyka, gęsi; konserwy wieprzowe i wołowe; gotowe wyroby wędliniarskie w asortymencie między innymi serdelki w naturalnej osłonce, kiełbasy o przedłużonym okresie przydatności do spożycia
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR to rodzinna firma założona przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich w 1991 roku. Słynie z dobrego smaku oraz umiłowania do tradycji. Położona w malowniczej części Mazowsza, niegdyś niewielka, zaledwie kilkuosobowa firma stała się jednym z największych tego typu przedsiębiorstw
Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Przetwórstwo mięsa, sprzedaż detaliczna, produkcja dań gotowych
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe (PPHU) „MARKAM” w Kasince Małej zostało założone 28 czerwca 1984r., natomiast zakład produkcji wędlin rozpoczął działalność 7 lipca 1991r. Podstawowym kierunkiem naszej działalności jest przetwórstwo mięsa i handel wyrobami mięsno-wędliniarskimi. Nasza
MASARNIA
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Prowadzimy produkcję Kiełbasy drobnorozdrobnione, Kiełbasy średniorozdrobnione, Kiełbasy gruborozdrobnione, Metki, Wyroby blokowe, Wyroby z łopatki, Wyroby z szynki, Wyroby ze schabu, Wyroby z karkówki, Wyroby z bekonu, Wyroby z boczku, Wędzonki inne, Pasztetowe i garmażeryjne.
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać
wędliny
hurtownia spożywcza
Zakłady Mięsne Pierzchała powstały w 1991 roku. Już od 15-tu lat są wyznacznikiem jakości i doskonałego, tradycyjnego smaku. Prestiż firmy i wysoka jakość naszych wyrobów potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia, przyznawane przez liczące się instytucje krajowe, a także wciąż powiększająca się liczba
Wyroby wędliniarskie.
Produkty: Wyroby garmażeryjne Wyroby w słoikach Salcesony, pieczenie Krupnioki, pasztety Metki Wyroby drobiowe Kiełbasy drobnorozdrobnione Kiełbasy średniorozdrobnione, gruborozdrobnione Kiełbasy grube, wyroby blokowe Kiełbasy podsuszane i suche Wyroby staropolskie, wędzonki
Podstawowym przedmiotem działalności firmy jest branża wędliniarska oraz handel hurtowy i detaliczny. Od czerwca 1999r. firma HE-MA światczy także usługi w zakresie transportu międzynarodowego.
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO w BIAŁYMKALE rozpoczął działalność produkcyjną na początku lat 90 - tych zaczynając od skromnych wielkości ubojowo - produkcyjnych by po dziesięciu latach działalności stać się uznanym, dużym zakładem mięsnym z produkcją znacznie przekraczającą 50 ton wędlin na dobę,
Masarnia
Zakład Przetwórstwa Mięsnego W. Piekarski Sp.J. Rrozpoczął swą działalność w lutym 1992r. O jego lokalizacji zadecydowała rozbudowana baza surowcowa, dostępność siły roboczej oraz brak w pobliskiej okolicy zakładów o podobnym profilu produkcji. Założycielami byli Wiesław i Wiesława Piekarscy, wówczas
Zakłady przetwórstwa mięsnego.
Wyroby z naszej firmy trafiają na stoły konsumentów w całym kraju oraz poza jego granicami.