Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Przetwórstwo Mięsne Emdro rozpoczęło swą działalność w roku 1989 jest firma rodzinną , składającą się z Zakładu Mięsnego w Porąbce oraz sklepów własnych. Firmę naszą cechuje wysoką jakość produkowanych wyrobów metodą tradycyjną według starych dobrych receptur oraz wędzenie i pieczenie kiełbas
Naszą główną działalnością jest ubój i przetwórstwo mięsa wieprzowego z polskich hodowli naturalnych z rejonu Małopolski. Firma oferuje wędliny według tradycyjnych polskich receptur.
Zakłady Mięsne Jadów powstały w 1995 roku. Od tego czasu z małej firmy położonej na Mazowszu w okolicach Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego, w gminie Jadów, powiat wołomiński powstał prężnie rozwijający się zakład, znany nie tylko na lokalnym rynku, ale również w całym województwie mazowieckim, a
Posiadamy własną sieć hurtowni i sklepów firmowych w których oferujemy ponad 100 asortymentów wędlin oraz pełen wybór mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego.
KONKOL to firma oparta na mocnych, rodzinnych fundamentach. Od wielu lat dzielimy się z naszymi klientami wyśmienitym smakiem wysokiej jakości wyrobów mięsnych.
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Zakład Mięsny Slawomir Lenarcik w miejscowości Gotardy w woj. mazowieckim jest prooducentem wędlin i mięsa.
Przetwórstwo mięsne
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe (PPHU) „MARKAM” w Kasince Małej zostało założone 28 czerwca 1984r., natomiast zakład produkcji wędlin rozpoczął działalność 7 lipca 1991r. Podstawowym kierunkiem naszej działalności jest przetwórstwo mięsa i handel wyrobami mięsno-wędliniarskimi. Nasza
MASARNIA
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Prowadzimy produkcję Kiełbasy drobnorozdrobnione, Kiełbasy średniorozdrobnione, Kiełbasy gruborozdrobnione, Metki, Wyroby blokowe, Wyroby z łopatki, Wyroby z szynki, Wyroby ze schabu, Wyroby z karkówki, Wyroby z bekonu, Wyroby z boczku, Wędzonki inne, Pasztetowe i garmażeryjne.
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
`PEKPOL-Ostrołęka` to polska firma, specjalizująca się w produkcji i handlu wędlin. W swojej ofercie posiadamy: wędzonki (szynka, boczek, baleron, schab, żeberka i inne) kiełbasy cienkie i grube, parówki, mortadele, produkty drobiowe, pasztetowe i pasztety, garmażeria i wyroby podrobowe, salami, wyroby
Firma POLISH FARM MEAT Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o. o. powstała w listopadzie 1990 roku. Zakład nasz posiada wszelkie urządzenia techniczne i warunki sanitarne gwarantujące właściwy proces produkcyjny. Dzienna produkcja wynosi 45 ton mięsa i przetworów. Gwarantem wysokiej jakości zdrowotnej naszej
Od 1996 roku firma prowadzi zarówno ubój jak i przetwórstwo mięsa. Posiada własne obiekty produkcyjne i handlowe.
Tradycja ze smakiem. Zakład Przetwórstwa Mięsnego Waldi powstał w Grodzisku Wielkopolskim w styczniu 1992 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne, będące kontynuacją dzieła nestora rodu - Stanisława Joksia. Początkowo ta niewielka masarnia produkowała wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, którzy zaopatrywali
Zakłady Mięsne `WIERZEJKI` zajmuje się ubojem, rozbiorem i produkcją szerokiego asortymentu mięsa oraz jego przetworów w postaci wędlin, wyrobów garmażeryjnych, a także ich sprzedażą. Spółka jest jedną z największych firm prywatnych tego typu na Podlasiu, a wysoka jakość wyrobów pozwala jej na stałe