Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Zakłady Mięsne Aleksandria powstały w 1990 r. W okresie 10 lat swojej działalności przerodziły się z małego lokalnego zakładu w prężną firmę o zasięgu ogólnopolskim. Swój bardzo dynamiczny rozwój, zakład zawdzięcza: pracy wykwalifikowanych fachowców, nowoczesnym maszynom i technologii, mądrej polityce
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Zakład przetwórstwa mięsnego
Asortyment w Chacie Wieśniaka to produkty tradycyjne, naturalne,ekologiczne i zdrowe. Efektem wszystkich naszych działań jest współpraca z producentami gwarantującymi wysoką jakość i niepowtarzalny smak.
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Pieczę nad zakładem sprawuje Mirosław Sobieraj. W ciągu tych kilkunastu lat zaszły kolosalne zmiany. Pod czujnym okiem właściciela nauki pobiera młodszy syn Zbigniew. Firma zatrudnia 120 osób. Posiada własną sieć sklepów firmowych oferując szeroką gamę asortymentową mięsa i wędlin. Zakład jest w trakcie
Przetwórstwo mięsa, sprzedaż detaliczna, produkcja dań gotowych
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Przetwórstwo mięsne
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe (PPHU) „MARKAM” w Kasince Małej zostało założone 28 czerwca 1984r., natomiast zakład produkcji wędlin rozpoczął działalność 7 lipca 1991r. Podstawowym kierunkiem naszej działalności jest przetwórstwo mięsa i handel wyrobami mięsno-wędliniarskimi. Nasza
Nasza działalność obejmuje produkcję, przetwórstwo i sprzedaż wyrobów mięsnych
MASARNIA
Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Mięso, wędliny, drób - produkcja.
Zajmujemy się przetwórstwem mięsnym. Nasza specialność to pieczone prosiaki.
Zakład powstał w 1991 roku na bazie specjalistycznego gospodarstwa rolnego , jako mała firma zatrudniająca kilka osób. Przez lata rozwoju, rozbudowy, ciągłych inwestycji i fachowości kadry, staliśmy się nowoczesną firmą o uznanej i cenionej marce na rynku. Posiadamy swój ubój wieprzowy, wołowy, rozbiór
Zakłady Mięsne Unimięs Sp z o.o. powstały w 1997 roku. Swoją działalność koncentrujemy na trzech profilach działalności: - produkcji wędlin i wyrobów wędliniarskich - rozbiorze, mrożeniu i sprzedaży mięsa wieprzowego i drobiowego - produkcji i sprzedaży MDM z kurczaka, indyka, wieprzowego 1mm i
Firma Waldi z Grodziska Wielkopolskiego powstała w 1991 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne. Początkowo byliśmy niewielką masarnią, produkującą wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, zaopatrujących się w naszym sklepie firmowym. Wówczas, tygodniowo produkowaliśmy około dwóch ton mięsa i jego wyrobów. Wysoka