Handel hurtowy mięso, wędliny, mleko, nabiał, soki, chemia gospodarcza
Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej.
Firma działa od 1990 roku. Jesteśmy firmą rodzinna od początku istnienia naszej firmy przywiązujemy ogromną wagę do jakości oferowanych produktów. Współpracujemy ze sprawdzonymi producentami mięsa i wędlin. Posiadamy nowoczesną sieć sklepów mięsnych na terenie Polski i Słowacji. Nasza firma, z uwagi na
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Firma rozpoczęła swoją działalność od uboju zwierząt. W związku z zapotrzebowaniem zakład trzeba było rozbudować i rozszerzyć działalność. Powstała nowa ubojnia, masarnia, sklep pawilon, ruszyło przetwórstwo, powstała oczyszczalnia ścieków, usługi transportowe.
Podstawę handlu firmy Agro - Handel Mirsk stanowią przede wszystkim produkty rolne pochodzenia ekologicznego. Należą do nich między innymi: zboże, rośliny strączkowe, gryka i gorczyca oraz w mniejszym stopniu zwierzęta. Ważne jest, aby współpracujący z naszą firmą producenci posiadali certyfikat produkcji
rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.
zakład przetwórstwa mięsnego
Zanikanie tradycji w dzisiejszych czasach powoduje, że coraz częściej stawiamy na obyczaj i z sentymentem patrzymy w przeszłość. Jako firma działająca w branży mięsnej zdajemy sobie sprawę, czym jest dobry, tradycyjny smak i jakie wspomnienia potrafi on przywołać. Dlatego kładziemy szczególny nacisk na jakość
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakład Przetwórstwa Mięsnego DACOR, Wola Niemiecka, woj. lubelskie. Wyrób i sprzedaż szerokiego asortymentu wędlin i mięs wieprzowych, wołowych, drobiowych o najwyższej jakości.
MASARNIA. Produkcja wędlin.
Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta istnieje na rynku od 1989 roku. Firma prowadzi działalność w zakresie: uboju trzody chlewnej, bydła oraz strusi, rozbioru mięs oraz przetwórstwa mięsa. Zakład prowadzi również sprzedaż półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, mięs i przetworów mięsnych.
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR to rodzinna firma założona przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich w 1991 roku. Słynie z dobrego smaku oraz umiłowania do tradycji. Położona w malowniczej części Mazowsza, niegdyś niewielka, zaledwie kilkuosobowa firma stała się jednym z największych tego typu przedsiębiorstw
Zakład specjalizuje się w produkcji tradycyjnych wyrobów z mięsa wieprzowego, pozyskiwanego na Warmii od rodzimych producentów.
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Specjalizujemy się głównie w wyrobach wytwarzanych z mięsa wieprzowego, z którego powstają wspaniałe szynki, kiełbasy oraz wędzonki. W swojej pracy kierujemy się tradycją smaku, dlatego produkcja w naszym Zakładzie Mięsnym Górzyca oparta jest na recepturach z roku 1961. Pasja tworzenia pozwoliła nam przygotować
Zakłady Mięsne Jadów powstały w 1995 roku. Od tego czasu z małej firmy położonej na Mazowszu w okolicach Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego, w gminie Jadów, powiat wołomiński powstał prężnie rozwijający się zakład, znany nie tylko na lokalnym rynku, ale również w całym województwie mazowieckim, a
Przetwórstwo mięsa, sprzedaż detaliczna, produkcja dań gotowych
Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o. o. znajdujące się w Woźnikach przy ul. Cegielnianej 19,zapoczątkowały swą działalność w marcu 1996 rokupod nazwą P.P.H.U. JANDAR Sp. z o.o.,jakokontynuacja rozpoczętej w 1990 roku działalności ubojowej pod nazwą Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych Jan Machura i Dariusz Machura
Posiadamy własną sieć hurtowni i sklepów firmowych w których oferujemy ponad 100 asortymentów wędlin oraz pełen wybór mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego.
Firma ”Kabanos” zatrudnia 550 osób, współpracuje z partnerami handlowymi na terenie całej Polski. Dzięki temu jej wyroby są do kupienia w każdym województwie. Flota liczy 150 firmowych samochodów. ”Kabanos” ma 2 hurtownie, 10 firmowych sklepów i 2 klimatyczne góralskie knajpy. Powierzchnia Zakładu