Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Założona w 1992 roku Agro-Rydzyna Sp. z o.o. jest nowoczesną firmą specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych. Dzięki świetnie wyszkolonym Pracownikom powstają tu wyroby wędliniarskie o najwyższych walorach jakościowych i smakowych. Od 2004 roku produkcja prowadzona jest w
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zanikanie tradycji w dzisiejszych czasach powoduje, że coraz częściej stawiamy na obyczaj i z sentymentem patrzymy w przeszłość. Jako firma działająca w branży mięsnej zdajemy sobie sprawę, czym jest dobry, tradycyjny smak i jakie wspomnienia potrafi on przywołać. Dlatego kładziemy szczególny nacisk na jakość
Masarnia
mięso
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
Drobimax to firma prowadząca dystrybucję wędlin, mięsa, nabiału, serów i tłuszczy.
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
W swojej ofercie posiada pełny asortyment mięs wieprzowych i wołowych a także wyrobów przetworzonych w postaci : wędzonek, szynek, różnego rodzaju kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych i garmażeryjnych. Zakład produkuje wiele wyrobów tradycyjnych stosując własne, sprawdzone receptury i dobrany surowiec
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
FARMPOL jest marką stworzoną przez AGRAIMPEX Sp. z o.o. dla wyróżnienia wyrobów najwyższej jakości. Od wielu lat eksportujemy je głównie do Wielkiej Brytanii gdzie zyskały one dużą grupę lojalnych klientów. W 2006 roku wprowadziliśmy FARMPOL aby ujednolicić naszą ofertę krajową i eksportową. Naszym
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK z siedzibą w Niedośpielinie zajmuje się produkcją mięsa i wędlin w szerokim asortymencie. Prowadzimy również rozbudowaną sieć sprzedaży detalicznej oraz hurtowej. Zapraszamy na nasz serwis internetowy.
Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.
Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.
Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.
Naszą główną działalnością jest ubój i przetwórstwo mięsa wieprzowego z polskich hodowli naturalnych z rejonu Małopolski. Firma oferuje wędliny według tradycyjnych polskich receptur.
Grill-Pol jest dynamicznie rozwijającą się firmą działającą na rynku branży mięsno- wędliniarskiej w skali ogólnopolskiej. Stały rozwój firmy odbywa się dzięki racjonalnemu i przemyślanemu zarządzaniu oraz reagowaniu na zmieniające się potrzeby klientów. Firma od 1998 roku wytwarza i dystrybuuje towary
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów mięsno-wędliniarskich takich jak: wędliny, wędzonki, mięsa kulinarne, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz konserwy. Nasze produkty cenione są przez klientów przede wszystkim ze względu na wysoką jakość, walory smakowe, konkurencyjne ceny
Nasza firma INTER WEN II istnieje na małopolskim rynku hurtowym mięsa i wędlin od 1993 roku. Zaopatrujemy sklepy nie tylko z Krakowa, ale również z Wieliczki, Skawiny, Myślenic, Bochni, Tarnowa, Bielska, Cieszyna i Nowego Sącza. Mamy dobrze rozwiniętą logistycznie i technicznie bazę transportową. Naszymi