logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 2
PL

(podlaskie - POLAND)
Agripol Food

Produkujemy głównie wysokiej jakości wędliny długodojrzewające, wędzonki / polędwice, szynki, boczki, balerony/, kiełbasy wędzone i podsuszane oraz wyroby drobiowe.

PL

(śląskie - POLAND)
Rzeźnictwo–Wędliniarstwo Andrzej Nowak i spółka

rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.

PL

(łódzkie - POLAND)
Bartczak Zakład Przetwórstwa Męsnego

Producent wędlin

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bomafar

mięso

PL

(lubelskie - POLAND)
Dacor Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego DACOR, Wola Niemiecka, woj. lubelskie. Wyrób i sprzedaż szerokiego asortymentu wędlin i mięs wieprzowych, wołowych, drobiowych o najwyższej jakości.

PL

(łódzkie - POLAND)
Masarnia Duet

Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy

PL

(małopolskie - POLAND)
Długoń Augustyn Zakład Masarski

W swojej ofercie posiada pełny asortyment mięs wieprzowych i wołowych a także wyrobów przetworzonych w postaci : wędzonek, szynek, różnego rodzaju kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych i garmażeryjnych. Zakład produkuje wiele wyrobów tradycyjnych stosując własne, sprawdzone receptury i dobrany surowiec

PL

(mazowieckie - POLAND)
PPHU Euromen ROLAND OMEN

ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.

PL

(śląskie - POLAND)
JANDAR Zakłady Mięsne JANDAR

Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o. o. znajdujące się w Woźnikach przy ul. Cegielnianej 19,zapoczątkowały swą działalność w marcu 1996 rokupod nazwą P.P.H.U. JANDAR Sp. z o.o.,jakokontynuacja rozpoczętej w 1990 roku działalności ubojowej pod nazwą Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych Jan Machura i Dariusz Machura

PL

(małopolskie - POLAND)
Kabanos Mirosław Kojs Joanna Kojs-Kowalczyk

Firma ”Kabanos” zatrudnia 550 osób, współpracuje z partnerami handlowymi na terenie całej Polski. Dzięki temu jej wyroby są do kupienia w każdym województwie. Flota liczy 150 firmowych samochodów. ”Kabanos” ma 2 hurtownie, 10 firmowych sklepów i 2 klimatyczne góralskie knajpy. Powierzchnia Zakładu

PL

(podlaskie - POLAND)
KABO Zakład Mięsny

Obecnie jesteśmy nowoczesnym przedsiębiorstwem, produkującym, wędliny z mięsa wieprzowego i drobiowego pod stałym nadzorem Weterynaryjnej Inspekcji Sanitarnej z wdrożonym systemem HACCP, gwarantującym bezpieczeństwo żywności. Zakład posiada uprawnienia do handlu na wszystkich rynkach krajów Unii Europejskiej.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Zakład Mięsno Wędliniarski Kaminiarz

Specjalizujemy się w produkcji wędzonek.

PL

(śląskie - POLAND)
ZM Henryk Kania

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania jest jednym z największych w Polsce producentem wędlin. W rankingu 500 firm o największym przychodzie zajmujemy 289 miejsce.

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Kier Zakłady Mięsne

Codziennie produkujemy do 50 ton wędlin, wędzonek, i mięs kulinarnych w ponad 100 różnych rodzajach. Wiecej na stronie.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Kwiatek Zakłady Mięsne

Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko

PL

(małopolskie - POLAND)
Laskopol

Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy

PL

(śląskie - POLAND)
LESZ Zakład Przetwórstwa Mięsnego

zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(śląskie - POLAND)
Zakłady Mięsne Liwa

wędliny, kiełbasy, wędzonki

PL

(mazowieckie - POLAND)
Firma Lukullus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Produkcja wysokiej jakości wędlin.

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
MAT Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski

Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Mróz

Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe

PL

(podlaskie - POLAND)
Zakłady Mięsne NETTER

Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku

PL

(pomorskie - POLAND)
Zakłady Mięsne Nowak

Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(łódzkie - POLAND)
Pamso

Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka

Wyświetl:
25
Strona 1 z 2