KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
KASZANKA STOŁOWA NAJLEPSZEJ JAKOSCI
Przetwórstwo mięsa.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Hurtownia artykułów spożywczych. Działalność firmy opiera się na dwóch filarach rynek krajowy i eksport. Nasza oferta krajowa: ciastka luzem i paczkowane , wyroby cukiernicze i czekoladowe, galanteria cukiernicza, ryby i ich przetwory, konserwy mięsne, napoje i soki, margaryny i nabiał, przetwory owocowe- warzywne,
Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko
MASARNIA
Produkcja mięs i wędlin.
Przedmiotem działania firmy jest dystrybucja wszelkich rodzajów mięsa: - wieprzowego, - wołowego, - cielęciny - drobiu, a także wędlin nisko, średnio, i wysokogatunkowych.
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
wędliny
Przetwórstwo Mięsa
Spółka zajmuje się ubojem trzody chlewnej i bydła, produkcją mięsa i wędlin oraz sprzedażą i promocją swoich wyrobów. Wychodząc na przeciw potrzebom i oczekiwaniom konsumentów, Zakład oferuje szeroką gamę produktów najwyższej jakości, wdrażając stale nowe wyroby w oparciu o tradycyjne receptury i opinie
Profil działalności firmy to ubój trzody chlewnej, rozbiór mięsa wieprzowego i wołowego, a także produkcja wyrobów wędliniarskich. Zakład jest w pełni dostosowany do wymogów unijnych.
Masarnia
Masarnia. Wyroby wędliniarskie wytwarzane według tradycyjnych receptur z serca Podkarpacia.
Zakład przetwórstwa mięsnego.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego W. Piekarski Sp.J. Rrozpoczął swą działalność w lutym 1992r. O jego lokalizacji zadecydowała rozbudowana baza surowcowa, dostępność siły roboczej oraz brak w pobliskiej okolicy zakładów o podobnym profilu produkcji. Założycielami byli Wiesław i Wiesława Piekarscy, wówczas
Masarnia , ubojnia. Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakład Masarski Tomuś to prywatne przedsiębiorstwo produkcyjno-handlowe oferujące szeroki asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, wyrobów wędliniarskich.