logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 2
PL

(śląskie - POLAND)
Rzeźnictwo–Wędliniarstwo Andrzej Nowak i spółka

rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.

PL

(świętokrzyskie - POLAND)
Awex

Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.

PL

(łódzkie - POLAND)
Masarnia Duet

Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy

PL

(zachodniopomorskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GRABOWSCY

Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.

PL

(śląskie - POLAND)
JANDAR Zakłady Mięsne JANDAR

Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o. o. znajdujące się w Woźnikach przy ul. Cegielnianej 19,zapoczątkowały swą działalność w marcu 1996 rokupod nazwą P.P.H.U. JANDAR Sp. z o.o.,jakokontynuacja rozpoczętej w 1990 roku działalności ubojowej pod nazwą Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych Jan Machura i Dariusz Machura

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Janex Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły

PL

(zachodniopomorskie - POLAND)
JCH Przetwórstwo Mięsne

Przetwórstwo mięsne

PL

(małopolskie - POLAND)
Kabanos Mirosław Kojs Joanna Kojs-Kowalczyk

Firma ”Kabanos” zatrudnia 550 osób, współpracuje z partnerami handlowymi na terenie całej Polski. Dzięki temu jej wyroby są do kupienia w każdym województwie. Flota liczy 150 firmowych samochodów. ”Kabanos” ma 2 hurtownie, 10 firmowych sklepów i 2 klimatyczne góralskie knajpy. Powierzchnia Zakładu

PL

(pomorskie - POLAND)
Przetwórstwo Mięsa KONKOL

KONKOL to firma oparta na mocnych, rodzinnych fundamentach. Od wielu lat dzielimy się z naszymi klientami wyśmienitym smakiem wysokiej jakości wyrobów mięsnych.

PL

(małopolskie - POLAND)
KRAK-MIĘS

Nasza misja to działanie dla sukcesu finansowego firmy poprzez sukces jej klientów i partnerów. Naszym celem jest osiągnięcie pozycji największego producenta i dystrybutora produktów spożywczych w regionie. Wprowadzenie nowoczesnych technik komunikacji z klientami oraz stałe poszerzanie asortymentu, przy jednoczesnym

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Kwiatek Zakłady Mięsne

Zakłady Mięsne Kwiatek to firma rodzinna, której początki sięgają 1991 roku. Wtedy to nauczony doświadczeniami pracy w państwowym zakładzie mięsnym w Polsce i w masarni w Chicago w Stanach Zjednoczonych właściciel Zdzisław Kwiatek wybudował własny zakład przetwórstwa mięsnego, aby realizować nie tylko

PL

(małopolskie - POLAND)
Laskopol

Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy

PL

(mazowieckie - POLAND)
Masarnia Brudzeń Duży

Nasza masarnia to prywatne przedsiębiorstwo zajmujące się ubojem zwierząt, rozbiorem mięsa, produkcją oraz przetwórstwem mięsa, a także drobiu.

PL

(łódzkie - POLAND)
MASARNIA BRZOZOWIEC

MASARNIA

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Masarnia Radawnica J. Łoboda i Z. Wiśniewski

Produkcja mięs i wędlin.

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
MAT Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski

Największa ogólnopolska sieć dystrybucji Polskich wędlin, mięsa i konserw. Rozbiór i własna produkcja mięsna w oddziałach.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Mróz

Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(łódzkie - POLAND)
Pamso

Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka

PL

(mazowieckie - POLAND)
Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka

`PEKPOL-Ostrołęka` to polska firma, specjalizująca się w produkcji i handlu wędlin. W swojej ofercie posiadamy: wędzonki (szynka, boczek, baleron, schab, żeberka i inne) kiełbasy cienkie i grube, parówki, mortadele, produkty drobiowe, pasztetowe i pasztety, garmażeria i wyroby podrobowe, salami, wyroby

PL

(lubelskie - POLAND)
SławPol Zakłady Mięsne

Zakład powstał w 1994r. jest zakładem nowym, pracującym na najnowszych liniach technologicznych produkcji niemieckiej. Zakład specjalizuje się w produkcji wędzonek, wędlin i pieczeni Moc przerobowa Zakładu 100 ton wyrobów wędliniarskich dziennie. Wyroby Zakładu są znane i dobrze sprzedawane w hurtowniach i

PL

(wielkopolskie - POLAND)
WALDI ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO S.J.

Tradycja ze smakiem. Zakład Przetwórstwa Mięsnego Waldi powstał w Grodzisku Wielkopolskim w styczniu 1992 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne, będące kontynuacją dzieła nestora rodu - Stanisława Joksia. Początkowo ta niewielka masarnia produkowała wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, którzy zaopatrywali

PL

(lubelskie - POLAND)
WIERZEJKI Zakład Mięsny

Zakłady Mięsne `WIERZEJKI` zajmuje się ubojem, rozbiorem i produkcją szerokiego asortymentu mięsa oraz jego przetworów w postaci wędlin, wyrobów garmażeryjnych, a także ich sprzedażą. Spółka jest jedną z największych firm prywatnych tego typu na Podlasiu, a wysoka jakość wyrobów pozwala jej na stałe

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Masarski Beata Opiła

Zakład masarski. Oferta zakładu jest bardzo bogata. Od mięs wieprzowych i wołowych, wędzonek wieprzowych, drobiowych i wołowych poprzez bogaty wybór kiełbas, pysznych pasztetów, aż po smaczne wyroby podrobowe.Zapraszamy!

PL
Tadeusz Marciniszyn ZAKŁAD MIĘSNY

Produkty: Wyroby garmażeryjne Wyroby w słoikach Salcesony, pieczenie Krupnioki, pasztety Metki Wyroby drobiowe Kiełbasy drobnorozdrobnione Kiełbasy średniorozdrobnione, gruborozdrobnione Kiełbasy grube, wyroby blokowe Kiełbasy podsuszane i suche Wyroby staropolskie, wędzonki

Wyświetl:
25
Strona 1 z 2