Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład nie prowadzi uboju zwierząt. Zajmujemy się wyłącznie rozbiorem mięsa oraz wytwarzaniem gotowych wyrobów parzonych, wędzonych, podrobowych, szynkowych, blokowych oraz suchych. Ostatnio nasza firma zaczęła produkcję czterech wyrobów bez alergenów z indyka z przeznaczeniem dla osób i dzieci z alergią,
Zakład Przetwórstwa Mięsnego DACOR, Wola Niemiecka, woj. lubelskie. Wyrób i sprzedaż szerokiego asortymentu wędlin i mięs wieprzowych, wołowych, drobiowych o najwyższej jakości.
Producent i hurtownik wysokiej jakości wędlin i mięsa.
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów mięsno-wędliniarskich takich jak: wędliny, wędzonki, mięsa kulinarne, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz konserwy. Nasze produkty cenione są przez klientów przede wszystkim ze względu na wysoką jakość, walory smakowe, konkurencyjne ceny
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HANDEREK to dynamicznie rozwijająca się firma, działająca na Podbeskidziu od 1990 roku. W trakcie swojej obecności na rynku firma uruchomiła sieć sklepów firmowych i patronackich, gdzie można spotkać pełną jej ofertę obejmującą szeroką gamę mięs i wędlin oraz zawsze miłą
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Zakład Mięsny Slawomir Lenarcik w miejscowości Gotardy w woj. mazowieckim jest prooducentem wędlin i mięsa.
zakład przetwórstwa mięsnego
Przetwórstwo mięsne
Nasza działalność obejmuje produkcję, przetwórstwo i sprzedaż wyrobów mięsnych
MASARNIA
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Mięso, wędliny, drób - produkcja.
hurtownia spożywcza
Firma Waldi z Grodziska Wielkopolskiego powstała w 1991 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne. Początkowo byliśmy niewielką masarnią, produkującą wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, zaopatrujących się w naszym sklepie firmowym. Wówczas, tygodniowo produkowaliśmy około dwóch ton mięsa i jego wyrobów. Wysoka
Firma zaopatruje główne rynki polski południowej, a naszymi odbiorcami są takie firmy jak: - Savia, - Tesco Polska, - PSSy, - Gminne spółdzielnie, - MSH WIZAN, - oraz całe grono dużych i małych odbiorców prywatnych.
Wyroby tradycyjne bez konserwantów: kiełbasy suche, kiełbasa swojska, pasztety i inne...
Produkcja wyrobów z mięsa, oraz drobiu.
Podstawowym przedmiotem działalności firmy jest branża wędliniarska oraz handel hurtowy i detaliczny. Od czerwca 1999r. firma HE-MA światczy także usługi w zakresie transportu międzynarodowego.
Handel- owoce,warzywa, artykuły spożywcze