Capital LBH jest znaną w Polsce i coraz bardziej w Europie firmą handlową z ponad 30-letnią tradycją w branży mięsnej. Reprezentujemy grupę ponad 300 wiarygodnych producentów zajmujących się produkcją i rozbiorem mięsa wieprzowego, wołowego oraz wszystkich rodzajów drobiu. Firma ma siedzibę w Lublinie
Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Sprzedaż:UPPZ kat.3 i spożywcze: korpusy/grzbiety, jelita, szyjki, główki, łapki, kości itp. z kurczaka.Przekąski dla psówTłuszcz drobiowy kat.3 paszowy KOH max.6Tłuszcz wieprzowy, wołowy, utylizacyjny kat.3Tłuszcz kat.1PAP przetworzone białko zwierzęce drobiowe,
Nasza firma zajmuje się sprzedażą mięsą wołowego, wieprzowego i drobiowego. Świeży asortyment oraz mrożony. Duże ilości.
Firma działa od 1990 roku. Jesteśmy firmą rodzinna od początku istnienia naszej firmy przywiązujemy ogromną wagę do jakości oferowanych produktów. Współpracujemy ze sprawdzonymi producentami mięsa i wędlin. Posiadamy nowoczesną sieć sklepów mięsnych na terenie Polski i Słowacji. Nasza firma, z uwagi na
Firma powstała 30 kwietnia 1990 r. specjalizująca się ubojem oraz sprzedażą mięsa wieprzowego i wołowego. Pozyskiwany żywiec odbieramy z własnych skupów oraz kontraktowanych ferm duńskich i holenderskich, a także indywidualnych rolników. Żywiec ubijamy w własnej ubojni po czym trafia on do naszych wieloletnich
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Firma jest dynamicznie rozwijającą się firmą handlową działającą w branży mięsnej.
przetwory owocowo-warzywne
Jesteśmy firmą handlową o zasięgu globalnym. Specjalizujemy się w sprzedaży mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego.
mięso
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Skup, ubój i rozbiór mięsa wieprzowego.
BEST FOOD prowadzi działalność w zakresie zaopatrywania producentów żywności w mięso oraz drób. Oferujemy bardzo korzystne ceny i warunki dostaw. Oferujemy mięsa krajowe i zagraniczne. Kupujemy również drób od polskich producentów. Zapraszamy do kontaktu.
Firma BIELICKI, zajmuje się projektowaniem, (aranżacją) zaplecz socjalnych i komór czystości w przemyśle spożywczym. Dokonujemy wizji lokalnej w istniejących pomieszczeń, przedstawiamy propozycję ich wyposażenia oraz wycenę (najczęściej w 3 wariantach), po akceptacji, przystępujemy do wyprodukowania, następnie
Jestesmy firmą handlową, której głównym przedmiotem działalności jest dostawa produktów rolnych, nabiału, słodyczy, mięsa, owoców, warzyw, materiałów budowlanych oraz biopaliw w Europie. Firma nasza posiada w swojej ofercie mieszankę cukrową z przeznaczeniem do produkcji napoi, słodyczy itp.
mięso
Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.
Carnis Koło jest nowoczesną i dynamicznie rozwijającą się firmą, specjalizującą się w produkcji mięsa czerwonego. Firma posiada swą siedzibę w Kole, cieszącym się wieloletnimi tradycjami w branży mięsnej. Carnis Koło reprezentuje charakterystyczną dla regionu Wielkopolski solidność, posiada nowoczesne
Cerasus to firma handlowa w 100% zależna od polskiej prywatnej firmy produkującej mrożone warzywa, owoce polskie, owoce cytrusowe i grzyby. Firma powstała w 1990r.jako spółka osób fizycznych. Była jedną z pierwszych firm w Polsce północno-wschodniej która na szeroką skalę zajmowała się handlem zagranicznym
.
W ofercie firmy owoce w puszkach i słoikach, konserwy mięsne i rybne.
Handel hurtowy mięsem wieprzowym, wołowym i drobiowym.
-
W naszej ofercie znajdą Państwo elementy oraz półtusze wieprzowe sklasyfikowane wg klasyfikacji przyjętej w Unii Europejskiej: E klasa E58-60% mięsności* E+ klasa E+60-62% mięsności* S klasa Spowyżej 62% mięsności* Półtusze sprzedawane są w cięciu agencyjnym, bez przedniej nogi, głowy i podgardla. Oferujemy