Sprzedaż:UPPZ kat.3 i spożywcze: korpusy/grzbiety, jelita, szyjki, główki, łapki, kości itp. z kurczaka.Przekąski dla psówTłuszcz drobiowy kat.3 paszowy KOH max.6Tłuszcz wieprzowy, wołowy, utylizacyjny kat.3Tłuszcz kat.1PAP przetworzone białko zwierzęce drobiowe,
Nasza firma zajmuje się sprzedażą mięsą wołowego, wieprzowego i drobiowego. Świeży asortyment oraz mrożony. Duże ilości.
Firma powstała 30 kwietnia 1990 r. specjalizująca się ubojem oraz sprzedażą mięsa wieprzowego i wołowego. Pozyskiwany żywiec odbieramy z własnych skupów oraz kontraktowanych ferm duńskich i holenderskich, a także indywidualnych rolników. Żywiec ubijamy w własnej ubojni po czym trafia on do naszych wieloletnich
Importer-Eksporter miesa wieprzowego , wolowego, swieżego i mrożonego, drobiu swieżego i mrożonego.
Firma jest dynamicznie rozwijającą się firmą handlową działającą w branży mięsnej.
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
mięso
Zakład Rozbioru Mięsa działający od roku 2000. Dzięki zmianom w strukturze organizacyjnej firmy jak i nadkładom inwestycyjnym powstał nowoczesny Zakład Unijny spełniający kryteria najbardziej wymagających odbiorców.
Dysponujemy własną ubojnią bydła i trzody chlewnej oraz zakładem rozbioru mięsa. Prowadzimy również skup zwierząd rzeźnych, trzody i bydła. W ofercie naszego przedsiębiorstwa znajdują się półtusze wieprzowe, ćwierćtusze wołowe, elementy i podroby wieprzowe oraz wołowe. Dostarczamy nasze wyroby do
BEEF SAN - AJPI (rozbiór wieprzowiny, rozbiór wołowiny, rozbiór indyka, rozbiór kurczaka, sprzedaż hurtowa mięsa i wędlin); - MYSŁAW (produkcja wędlin, sprzedaż hurtowa mięsa); - MYSŁAW PARTNER (sprzedaż detaliczna mięsa i wędlin); - BIK (sprzedaż hurtowa mięsa i wędlin); - ABAKUS (import, eksport
Skup, ubój i rozbiór mięsa wieprzowego.
BEST FOOD prowadzi działalność w zakresie zaopatrywania producentów żywności w mięso oraz drób. Oferujemy bardzo korzystne ceny i warunki dostaw. Oferujemy mięsa krajowe i zagraniczne. Kupujemy również drób od polskich producentów. Zapraszamy do kontaktu.
Masarnia
mięso
Zajmujemy się pośrednictwem handlowym w zakresie obrotu towarami mięsnymi ściśle współpracując z największymi zakładami i ubojniami drobiu, wieprzowiny i wołowiny.
W ofercie produkcyjnej mamy dla Państwa szeroki asortyment osłonek naturalnych, które zaspakajają potrzeby naszych klientów w Polsce i za granicą.
.
Podstawą naszej działalności są tłuszcze wieprzowe i produkcja smalcu. - tłuszcze wieprzowe, - słonina, sadło, - smalec, - podroby, - mięsa drobne. Jesteśmy również producentem tradycyjnego smalcu wieprzowego.
W naszej ofercie znajdą Państwo elementy oraz półtusze wieprzowe sklasyfikowane wg klasyfikacji przyjętej w Unii Europejskiej: E klasa E58-60% mięsności* E+ klasa E+60-62% mięsności* S klasa Spowyżej 62% mięsności* Półtusze sprzedawane są w cięciu agencyjnym, bez przedniej nogi, głowy i podgardla. Oferujemy
W czerwcu 2004 r. w ubojni został wdrożony system HACCP. Zakład posiada uprawnienia do handlu na rynek Unii Europejskiej. Zakład spełnia także wymogi sanitarno-weterynaryjne w zakresie pozyskiwania jelit i żołądków wieprzowych zgodnie z obowiązującymi przepisami UE. Co pozwoliło w roku 2006 na uruchomienie
Specjalizujemy się w wołowinie. Dodatkowo zajmujemy się wieprzowiną i drobiem. Ciągle powiększamy asortyment i rozwijamy współpracę z nowymi dostawcami.
Przetwórstwo mięsne. Handel przetworami mięsnymi.
Przetwórstwo mięsa.
Firma oferuje półtusze wieprzowe wg klas: SEUROP, podroby wieprzowe, jelita wieprzowe, mięso wołowe: ćwierci wołowe, podroby wołowe. Wyroby te pozyskujemy wyłącznie z żywca krajowego dostarczanego przez rolników producentów dużym doświadczeniem hodowlanym. Firma oferuje tak?e us?ugi transportowe i rekreacyjne.
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.