Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Masarnia
Przetwórstwo Mięsne Emdro rozpoczęło swą działalność w roku 1989 jest firma rodzinną , składającą się z Zakładu Mięsnego w Porąbce oraz sklepów własnych. Firmę naszą cechuje wysoką jakość produkowanych wyrobów metodą tradycyjną według starych dobrych receptur oraz wędzenie i pieczenie kiełbas
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.
Sokołów S.A. to lider i najbardziej rozpoznawalna marka w branży mięsnej w Polsce. Do najsilniejszych marek spółki należą Gold, Sokoliki, Uczta Qulinarna, Naturrino i Darz Bór. Główna siedziba spółki znajduje się w Sokołowie Podlaskim. Zakłady produkcyjne są zlokalizowane w Sokołowie Podlaskim, Robakowie,
Centrum Dystrybucji Wędlin – Serów – Mięsa – Drobiu JAMA Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającą się firmą co roku ugruntowującą swoją pozycję i markę na rynku krajowym. Jako jedna z niewielu w regionie dolnośląskim może poszczycić się dwunastoletnim doświadczeniem w branży.
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów, wędzonki i wędliny, wieprzowe oraz drobiowe, polecamy bogaty wybór kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych jak i garmażeryjnych. Szeroki wybór promocji w sposób znaczący uatrakcyjnia naszą ofertę jednocześnie zwiększając zadowolenie
Nasza masarnia to prywatne przedsiębiorstwo zajmujące się ubojem zwierząt, rozbiorem mięsa, produkcją oraz przetwórstwem mięsa, a także drobiu.
Nadeszła chwila, w dniu 29.11.2002 r GRUPA „MAT” uruchamia kolejne, tym razem największe, jak dotąd, przedsięwzięcie w swojej 12 – letniej historii – ZAKŁAD MIĘSNY „MAT” W CZERNIEWICACH SP. Z O.O. Historia tegoż zakładu sięga roku 1911, a „MAT” został spadkobiercą tych wiekowych tradycji. Zakład,
Prowadzimy produkcję Kiełbasy drobnorozdrobnione, Kiełbasy średniorozdrobnione, Kiełbasy gruborozdrobnione, Metki, Wyroby blokowe, Wyroby z łopatki, Wyroby z szynki, Wyroby ze schabu, Wyroby z karkówki, Wyroby z bekonu, Wyroby z boczku, Wędzonki inne, Pasztetowe i garmażeryjne.
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Fundamentalnym celem Zakładu Przetwórstwa Mięsa OLEWNIK s.c. jest oferowanie każdego dnia nie tylko zdrowej żywności, ale także spełniającej najwyższe oczekiwania konsumentów pod względem walorów smakowych i zaspokajającej w maksymalnym stopniu ich kulinarne gusta.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego to firma rodzinna, zajmująca się produkcją szlachetnej wędliny - SALAMI DOJRZEWAJĄCEGO. Nasz asortyment jest bardzo bogaty - mamy w ofercie 24 gatunki SALAMI w różnych posypkach warzywnych i ziołowych oraz bez posypek. Produkujemy bardzo dobrej jakości salami z mięsa wieprzowego
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Jako nowoczesna firma nie poprzestajemy jedynie na produkcji i dystrybucji wędlin. Dbamy o to, aby nasi odbiorcy mieli również możliwość rozwoju. Proponujemy im system szkoleń dotyczących nowoczesnych sposobów sprzedaży i utrzymania lady. Oferujemy pomoc w zagospodarowaniu miejsca sprzedaży i oznakowaniu sklepów
Zakład Wędliniarsko - Masarski.
W szerokiej ofercie firmy polecamy; wędzonki, wędliny a w szczególności wędliny suche - Krakowska, Wiejska, Starowiejska a także szynki i kiełbaski drobiowe.
.
Z tradycji producenta salami pochodzi idea wytwarzania wędlin, które swoją wysoką jakością, oryginalnym wyglądem i smakiem zdobywają sobie coraz większe grono sympatyków. Firma Wurstel jako producent salami korzysta z wieloletnich doświadczeń europejskich, które połączone z nowoczesną technologią, doborem
Zakład zajmuje się ubojem zwierząt rzeźnych, przetwórstwem mięsa i handlem.