Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
mięso
CEDROB S.A. należy do wiodących firm w branży drobiarskiej w dziedzinie produkcji i konfekcji drobiu , przetworów drobiowych oraz wylęgu piskąt. Posiadamy własne zaplecze hodowlane żywca. Wszystkie grupy towarowe eksportujemy za granicę
KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
Mięso z kurczaka, indyka, kiełbasy, wędliny
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
mięso
zakład przetwórstwa mięsnego
Produkcja mięs i wędlin.
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Producent wyrobów z drobiu - halal.
Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Zakład rozbioru drobiu.
Zakłady Mięsne Skiba to producent wszelkiego rodzaju wędlin, podrobów i innych artykułów mięsnych.
Posiadamy nowoczesna ubojnię trzody chlewnej o wydajności 60 szt./h. Oferujemy Państwu szeroki asortyment świeżych wędlin oraz mięs.
Zakład Werblińskiego istnieje od 1981 roku. Pan Witold po swoim dziadku i ojcu jest już trzecim w rodzinie pokoleniem które zajmuje się branżą rzeźnicko-wędliniarską. Co ważne trzon załogi przedsiębiorstwa stanowią pracownicy, którzy blisko 20 lat temu zaczynali wspólnie z właścicielem rozkręcać interes.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Spółka zajmuje się ubojem trzody chlewnej i bydła, produkcją mięsa i wędlin oraz sprzedażą i promocją swoich wyrobów. Wychodząc na przeciw potrzebom i oczekiwaniom konsumentów, Zakład oferuje szeroką gamę produktów najwyższej jakości, wdrażając stale nowe wyroby w oparciu o tradycyjne receptury i opinie
mięso drobiowe
mięso drobiowe
FIRMY Nasza firma powstała w 1995 roku. Posiadamy atrakcyjną lokalizację tuż przy głównej trasie wschód - zachód . Jesteśmy rodzinną spółką, z czego wynika jej pewność i solidność. Od tego czasu zdążyliśmy zdobyć zaufanie wielu krajowych klientów, jak i zagranicznych. W 2002 roku zdobyliśmy
Ubojnia Drobiu s.c. Górni i Synowie funkcjonuje na rynku drobiarskim od 1996 roku. Przedmiotem działalności jest ubój i rozbiór kurcząt, indyków oraz sprzedaż hurtowa i detaliczna mięsa i podrobów drobiowych. Produkcja uboju i rozbioru drobiu prowadzona jest w nowoczesny zakładzie spełniającym wszelkie