Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Produkujemy głównie wysokiej jakości wędliny długodojrzewające, wędzonki / polędwice, szynki, boczki, balerony/, kiełbasy wędzone i podsuszane oraz wyroby drobiowe.
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
mięso
CEDROB S.A. należy do wiodących firm w branży drobiarskiej w dziedzinie produkcji i konfekcji drobiu , przetworów drobiowych oraz wylęgu piskąt. Posiadamy własne zaplecze hodowlane żywca. Wszystkie grupy towarowe eksportujemy za granicę
Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
Iławskie Zakłady Drobiarskie EKODROB SA istnieją na rynku przeszło pięćdziesiąt lat. Obecnie spółka jest notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych i należy do silnej grupy kapitałowej ANIMEX, której strategicznym inwestorem jest koncern Smithfield Food Inc. Specjalizuje się w uboju i przetwórstwie
Kutnowskie Zakłady Drobiarskie EXDROB S.A. w Kutnie to połączenie ponad 50-letniej tradycji z nowoczesną technologią w przemyśle drobiarskim. Aktualnie działalność gospodarcza firmy rozwija się w kilku powiązanych ze sobą obszarach produkcyjnych: • produkcja piskląt kurzych i gęsich, • ubój i
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Firma ”Kabanos” zatrudnia 550 osób, współpracuje z partnerami handlowymi na terenie całej Polski. Dzięki temu jej wyroby są do kupienia w każdym województwie. Flota liczy 150 firmowych samochodów. ”Kabanos” ma 2 hurtownie, 10 firmowych sklepów i 2 klimatyczne góralskie knajpy. Powierzchnia Zakładu
mięso
Zakład Przetwórstwa Mięsnego działa od 1990 roku. W swojej ofercie posiada szeroki wachlarz mięs i wędlin. Wszystkie produkty oparte są na staropolskich recepturach, wędzone w tradycyjnych komorach opalanych drewnem, co czyni je zdrowymi i smacznymi. Posiadamy certyfikat HACCP i uprawnienia unijne nadane przez
zakład przetwórstwa mięsnego
Nasza masarnia to prywatne przedsiębiorstwo zajmujące się ubojem zwierząt, rozbiorem mięsa, produkcją oraz przetwórstwem mięsa, a także drobiu.
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Producent wyrobów z drobiu - halal.
Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
wędliny
Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego Taurus powstało w roku 1989.Firma oferuje ok. 80 asortymentów wyrobów, z których większość produkowana jest w oparciu o tradycyjne technologie
Zakłady mięsne.