logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43
Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 2

(świętokrzyskie - POLAND)
KAROL Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.

Tel: 513 102 946
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
PL

(wielkopolskie - POLAND)
P.P.H. Ubój i Przetwórstwo Indyka

Ubój, rozbiór i przetwórstwo indyka wraz z konfekcjonowaniem mięsa i wędlin.

Tel: 65 545 14 23
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
07:00
do
17:00
PL

(śląskie - POLAND)
Abakus

Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec

PL

(podlaskie - POLAND)
Agripol Food

Produkujemy głównie wysokiej jakości wędliny długodojrzewające, wędzonki / polędwice, szynki, boczki, balerony/, kiełbasy wędzone i podsuszane oraz wyroby drobiowe.

PL

(zachodniopomorskie - POLAND)
BAN Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Jesteśmy producentem staropolskich wędlin i wędzonek opartych na najstarszych polskich recepturach.

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bomafar

mięso

PL

(śląskie - POLAND)
ZPM BŁACHUT

Zakład Przetwórstwa Mięsnego

PL

(mazowieckie - POLAND)
CEDROB

CEDROB S.A. należy do wiodących firm w branży drobiarskiej w dziedzinie produkcji i konfekcji drobiu , przetworów drobiowych oraz wylęgu piskąt. Posiadamy własne zaplecze hodowlane żywca. Wszystkie grupy towarowe eksportujemy za granicę

PL

(podkarpackie - POLAND)
Zakład Mięsny DOBROWOLSCY

Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.

PL

(małopolskie - POLAND)
GOSDROB

Mięso z kurczaka, indyka, kiełbasy, wędliny

PL

(pomorskie - POLAND)
GMINNA SPÓŁDZIELNIA

Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Stanisław Katusza

mięso

PL

(małopolskie - POLAND)
LENART Zakład Masarski

Zakład Przetwórstwa Mięsnego działa od 1990 roku. W swojej ofercie posiada szeroki wachlarz mięs i wędlin. Wszystkie produkty oparte są na staropolskich recepturach, wędzone w tradycyjnych komorach opalanych drewnem, co czyni je zdrowymi i smacznymi. Posiadamy certyfikat HACCP i uprawnienia unijne nadane przez

PL

(małopolskie - POLAND)
Les Drób

Główny asortyment to drób i elementy drobiowe: kury, kaczki, indyki, gęsi.

PL

(śląskie - POLAND)
LESZ Zakład Przetwórstwa Mięsnego

zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Zakłady Mięsne Alojzy Mrotek

Specjaliacją zakładu są pieczone prosiaki, szynki, dziki, indyki, kiełbasa polska.

PL

(podlaskie - POLAND)
Zakłady Mięsne NETTER

Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku

PL

(pomorskie - POLAND)
Zakłady Mięsne Nowak

Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(łódzkie - POLAND)
Pamso

Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka

PL

(wielkopolskie - POLAND)
PISKORSKI Zakład Rozbioru Drobiu

Zakład rozbioru drobiu.

PL

(podkarpackie - POLAND)
WISŁOK Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego

PL

(pomorskie - POLAND)
KOŚCIERZYNA ZAKŁADY MIĘSNE

Spółka zajmuje się ubojem trzody chlewnej i bydła, produkcją mięsa i wędlin oraz sprzedażą i promocją swoich wyrobów. Wychodząc na przeciw potrzebom i oczekiwaniom konsumentów, Zakład oferuje szeroką gamę produktów najwyższej jakości, wdrażając stale nowe wyroby w oparciu o tradycyjne receptury i opinie

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Łukosz

Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób.  Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów

PL

(warmińsko-mazurskie - POLAND)
Baltix Bałdyga

mięso drobiowe

Wyświetl:
25
Strona 1 z 2

Oni szukają twojego towaru/usługi