logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 2
PL

(małopolskie - POLAND)
MADEX

Firma działa od 1990 roku. Jesteśmy firmą rodzinna od początku istnienia naszej firmy przywiązujemy ogromną wagę do jakości oferowanych produktów. Współpracujemy ze sprawdzonymi producentami mięsa i wędlin. Posiadamy nowoczesną sieć sklepów mięsnych na terenie Polski i Słowacji. Nasza firma, z uwagi na

Tel: (18) 265 29 68
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
PL

(śląskie - POLAND)
Abakus

Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec

PL

(małopolskie - POLAND)
ZAKŁAD MIĘSNY ADAM BĄK WIEPRZ

Firma rozpoczęła swoją działalność od uboju zwierząt. W związku z zapotrzebowaniem zakład trzeba było rozbudować i rozszerzyć działalność. Powstała nowa ubojnia, masarnia, sklep pawilon, ruszyło przetwórstwo, powstała oczyszczalnia ścieków, usługi transportowe.

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bekiesz

Zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bojakowski

Zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bomafar

mięso

PL

(mazowieckie - POLAND)
CEDROB

CEDROB S.A. należy do wiodących firm w branży drobiarskiej w dziedzinie produkcji i konfekcji drobiu , przetworów drobiowych oraz wylęgu piskąt. Posiadamy własne zaplecze hodowlane żywca. Wszystkie grupy towarowe eksportujemy za granicę

PL

(małopolskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego CSS

KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum.  Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa

PL

(zachodniopomorskie - POLAND)
Drobmat Irena Materka

Nowa Ubojnia Drobiu z Bobrowic Zachodniopomorskie zaprasza do współpracy. Zakład prowadzi ubój drobiu w systemie halal. Zajmujemy się ubojem tuszki i rozbiorem kurczaka.Dzięki najnowszemu parkowi maszynowemu produkujemy towar najwyższej jakości.Elementy z kurczaka pozyskujemy w tradycyjny sposób(ręcznie).Ubój

PL

(mazowieckie - POLAND)
Z.P.R. DUNAJ

Zakład Przetwórstwa Rolnego DUNAJ Sp. Z o.o. powstał w 2003 roku. Firma zajmuje się skupem, kontraktacją, ubojem i sprzedażą drobiu rzeźnego. Sprzedaż prowadzimy zarówno jako całe tuszki z kurczaka jak również podzielone na elementy oraz specjalne mięso drylowane (bez kości) nadające się znakomicie na

PL

(podlaskie - POLAND)
Iławskie Zakłady Drobiarskie

Iławskie Zakłady Drobiarskie EKODROB SA istnieją na rynku przeszło pięćdziesiąt lat. Obecnie spółka jest notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych i należy do silnej grupy kapitałowej ANIMEX, której strategicznym inwestorem jest koncern Smithfield Food Inc. Specjalizuje się w uboju i przetwórstwie

PL

(mazowieckie - POLAND)
Masarnia Elmas

MASARNIA. Produkcja wędlin.

PL

(pomorskie - POLAND)
GMINNA SPÓŁDZIELNIA

Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JAN BIELESZ

Przetwórstwo mięsa, sprzedaż detaliczna, produkcja dań gotowych

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Janex Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły

PL

(małopolskie - POLAND)
Kabanos Mirosław Kojs Joanna Kojs-Kowalczyk

Firma ”Kabanos” zatrudnia 550 osób, współpracuje z partnerami handlowymi na terenie całej Polski. Dzięki temu jej wyroby są do kupienia w każdym województwie. Flota liczy 150 firmowych samochodów. ”Kabanos” ma 2 hurtownie, 10 firmowych sklepów i 2 klimatyczne góralskie knajpy. Powierzchnia Zakładu

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Stanisław Katusza

mięso

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Kier Zakłady Mięsne

Codziennie produkujemy do 50 ton wędlin, wędzonek, i mięs kulinarnych w ponad 100 różnych rodzajach. Wiecej na stronie.

PL

(małopolskie - POLAND)
LENART Zakład Masarski

Zakład Przetwórstwa Mięsnego działa od 1990 roku. W swojej ofercie posiada szeroki wachlarz mięs i wędlin. Wszystkie produkty oparte są na staropolskich recepturach, wędzone w tradycyjnych komorach opalanych drewnem, co czyni je zdrowymi i smacznymi. Posiadamy certyfikat HACCP i uprawnienia unijne nadane przez

PL

(śląskie - POLAND)
LESZ Zakład Przetwórstwa Mięsnego

zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(podlaskie - POLAND)
Zakłady Mięsne NETTER

Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku

PL

(pomorskie - POLAND)
Zakłady Mięsne Nowak

Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(śląskie - POLAND)
OBG outsourcing business group

Współpracujemy i wspieramy w działaniu polskie ubojnie i zakłady przetwórstwa mięsnego. Zajmujemy się pośrednictwem w sprzedaży i obrocie mięsem tj.: drób, wołowina, wieprzowiny. Ubojnie i zakłady, z którymi współpracujemy posiadają wszelkie certyfikaty i dokumenty pozwalające na sprzedaż i obrót towarem

PL

(łódzkie - POLAND)
Pamso

Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka

Wyświetl:
25
Strona 1 z 2