Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Firma rozpoczęła swoją działalność od uboju zwierząt. W związku z zapotrzebowaniem zakład trzeba było rozbudować i rozszerzyć działalność. Powstała nowa ubojnia, masarnia, sklep pawilon, ruszyło przetwórstwo, powstała oczyszczalnia ścieków, usługi transportowe.
Jesteśmy producentem staropolskich wędlin i wędzonek opartych na najstarszych polskich recepturach.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład przetwórstwa mięsnego
mięso
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
Nowa Ubojnia Drobiu z Bobrowic Zachodniopomorskie zaprasza do współpracy. Zakład prowadzi ubój drobiu w systemie halal. Zajmujemy się ubojem tuszki i rozbiorem kurczaka.Dzięki najnowszemu parkowi maszynowemu produkujemy towar najwyższej jakości.Elementy z kurczaka pozyskujemy w tradycyjny sposób(ręcznie).Ubój
Zakład Przetwórstwa Rolnego DUNAJ Sp. Z o.o. powstał w 2003 roku. Firma zajmuje się skupem, kontraktacją, ubojem i sprzedażą drobiu rzeźnego. Sprzedaż prowadzimy zarówno jako całe tuszki z kurczaka jak również podzielone na elementy oraz specjalne mięso drylowane (bez kości) nadające się znakomicie na
Przetwórstwo Mięsne Emdro rozpoczęło swą działalność w roku 1989 jest firma rodzinną , składającą się z Zakładu Mięsnego w Porąbce oraz sklepów własnych. Firmę naszą cechuje wysoką jakość produkowanych wyrobów metodą tradycyjną według starych dobrych receptur oraz wędzenie i pieczenie kiełbas
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
mięso
Obecnie firma jest prężnie nadzorowana przez jego syna - Jerzego, który zwracając szczególną uwagę na technologiczny rozwój zakładu, nieustannie doskonali jakość i smak swych wyrobów. Jerzy Gołąbek kontynuuje misję swych poprzedników, wprowadzając jednocześnie najnowsze receptury i nowoczesne techniki
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Hurtownia mięsa i wyrobów
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna w Rejowie została założona dobrowolnie przez rolników indywidualnych w 1978r. wnosząc jako wkład grunty rolne. Spółdzielnia obecnie posiada na własność 400ha ziemi oraz kompleks budynków magazynowo-warsztatowych. Posiada komplet maszyn rolniczych nowej generacji do upraw
Zakres działalności firmy obejmuje skup i ubój żywca wieprzowego i wołowego, przetwórstwo i produkcję mięsa, produkcję wędlin oraz ich dystrybucję. Powadzimy sprzedaż we własnych sklepach, sklepach patronackich oraz obcych. Posiadamy uprawnienia pozwalające na eksportowanie mięsa i wyrobów mięsnych na
Spółka zajmuje się ubojem trzody chlewnej i bydła, produkcją mięsa i wędlin oraz sprzedażą i promocją swoich wyrobów. Wychodząc na przeciw potrzebom i oczekiwaniom konsumentów, Zakład oferuje szeroką gamę produktów najwyższej jakości, wdrażając stale nowe wyroby w oparciu o tradycyjne receptury i opinie
Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów
mięso drobiowe
mięso drobiowe