Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Firma rozpoczęła swoją działalność od uboju zwierząt. W związku z zapotrzebowaniem zakład trzeba było rozbudować i rozszerzyć działalność. Powstała nowa ubojnia, masarnia, sklep pawilon, ruszyło przetwórstwo, powstała oczyszczalnia ścieków, usługi transportowe.
rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.
mięso
KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
P.P.H.U. Gramar to firma, która rozwinęła się na bazie firmy rodzinnej pana Krzysztofa Łojewskiego, posiadająca status spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, gdzie głównymi udziałowcami są państwo Grażyna i Krzysztof Łojewscy. Skup i ubój zwierząt rzeźnych w rodzinnej miejscowości Koszoły to początek
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Specjalizujemy się w produkcji wędzonek.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania jest jednym z największych w Polsce producentem wędlin. W rankingu 500 firm o największym przychodzie zajmujemy 289 miejsce.
KONKOL to firma oparta na mocnych, rodzinnych fundamentach. Od wielu lat dzielimy się z naszymi klientami wyśmienitym smakiem wysokiej jakości wyrobów mięsnych.
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
zakład przetwórstwa mięsnego
Produkcja wysokiej jakości wędlin.
Prowadzimy produkcję Kiełbasy drobnorozdrobnione, Kiełbasy średniorozdrobnione, Kiełbasy gruborozdrobnione, Metki, Wyroby blokowe, Wyroby z łopatki, Wyroby z szynki, Wyroby ze schabu, Wyroby z karkówki, Wyroby z bekonu, Wyroby z boczku, Wędzonki inne, Pasztetowe i garmażeryjne.
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Jako nowoczesna firma nie poprzestajemy jedynie na produkcji i dystrybucji wędlin. Dbamy o to, aby nasi odbiorcy mieli również możliwość rozwoju. Proponujemy im system szkoleń dotyczących nowoczesnych sposobów sprzedaży i utrzymania lady. Oferujemy pomoc w zagospodarowaniu miejsca sprzedaży i oznakowaniu sklepów
`PEKPOL-Ostrołęka` to polska firma, specjalizująca się w produkcji i handlu wędlin. W swojej ofercie posiadamy: wędzonki (szynka, boczek, baleron, schab, żeberka i inne) kiełbasy cienkie i grube, parówki, mortadele, produkty drobiowe, pasztetowe i pasztety, garmażeria i wyroby podrobowe, salami, wyroby
Zakład Przetwórstwa Mięsnego