logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 2

(świętokrzyskie - POLAND)
KAROL Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.

Tel: 513 102 946
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
PL

(wielkopolskie - POLAND)
AGRO RYDZYNA

Założona w 1992 roku Agro-Rydzyna Sp. z o.o. jest nowoczesną firmą specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych. Dzięki świetnie wyszkolonym Pracownikom powstają tu wyroby wędliniarskie o najwyższych walorach jakościowych i smakowych. Od 2004 roku produkcja prowadzona jest w

PL

(śląskie - POLAND)
Rzeźnictwo–Wędliniarstwo Andrzej Nowak i spółka

rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.

PL

(mazowieckie - POLAND)
Animex

Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:

PL

(zachodniopomorskie - POLAND)
BAN Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Jesteśmy producentem staropolskich wędlin i wędzonek opartych na najstarszych polskich recepturach.

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bomafar

mięso

PL

(małopolskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego CSS

KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum.  Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa

PL

(lubelskie - POLAND)
Dacor Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego DACOR, Wola Niemiecka, woj. lubelskie. Wyrób i sprzedaż szerokiego asortymentu wędlin i mięs wieprzowych, wołowych, drobiowych o najwyższej jakości.

PL

(podkarpackie - POLAND)
Zakład Mięsny DOBROWOLSCY

Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.

PL

(małopolskie - POLAND)
Długoń Augustyn Zakład Masarski

W swojej ofercie posiada pełny asortyment mięs wieprzowych i wołowych a także wyrobów przetworzonych w postaci : wędzonek, szynek, różnego rodzaju kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych i garmażeryjnych. Zakład produkuje wiele wyrobów tradycyjnych stosując własne, sprawdzone receptury i dobrany surowiec

PL

(mazowieckie - POLAND)
PPHU Euromen ROLAND OMEN

ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Janex Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły

PL

(lubelskie - POLAND)
JK

Nasze wyroby: "Kiełbasa Swojska Krajana" "Salceson Dukielski", Kiszki: "Pasztetowa" "Kaszana" a także "Pasztet Zapiekany" znajdują się na liście Produktów Tradycyjnych woj. Podkarpackiego.

PL

(małopolskie - POLAND)
Kabanos Mirosław Kojs Joanna Kojs-Kowalczyk

Firma ”Kabanos” zatrudnia 550 osób, współpracuje z partnerami handlowymi na terenie całej Polski. Dzięki temu jej wyroby są do kupienia w każdym województwie. Flota liczy 150 firmowych samochodów. ”Kabanos” ma 2 hurtownie, 10 firmowych sklepów i 2 klimatyczne góralskie knajpy. Powierzchnia Zakładu

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Zakład Mięsno Wędliniarski Kaminiarz

Specjalizujemy się w produkcji wędzonek.

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Kier Zakłady Mięsne

Codziennie produkujemy do 50 ton wędlin, wędzonek, i mięs kulinarnych w ponad 100 różnych rodzajach. Wiecej na stronie.

PL

(śląskie - POLAND)
LESZ Zakład Przetwórstwa Mięsnego

zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(śląskie - POLAND)
Zakłady Mięsne Liwa

wędliny, kiełbasy, wędzonki

PL

(mazowieckie - POLAND)
Zakład Mięsny Mościbrody

Firma z 10 letnia tradycja, zajmujaca sie skupem, ubojem i przetwórstwem mięsa wołowego, wieprzowego, koniny.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Mróz

Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe

PL

(podlaskie - POLAND)
Zakłady Mięsne NETTER

Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku

PL

(pomorskie - POLAND)
Zakłady Mięsne Nowak

Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(łódzkie - POLAND)
Pamso

Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Sierp

Wyroby z zakładu, którego jesteśmy wyłącznym dystrybutorem są w stu procentach wytworzone naturalnie, nie ma w nich barwników, ulepszaczy smakowych, substancji mięsozastępczych, sztucznych aromatów, białek oraz środków poprawiających wiązanie wody, jak też chemicznych substancji konserwujących. Naturalnym

Wyświetl:
25
Strona 1 z 2