Założona w 1992 roku Agro-Rydzyna Sp. z o.o. jest nowoczesną firmą specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych. Dzięki świetnie wyszkolonym Pracownikom powstają tu wyroby wędliniarskie o najwyższych walorach jakościowych i smakowych. Od 2004 roku produkcja prowadzona jest w
mięso
KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o. o. znajdujące się w Woźnikach przy ul. Cegielnianej 19,zapoczątkowały swą działalność w marcu 1996 rokupod nazwą P.P.H.U. JANDAR Sp. z o.o.,jakokontynuacja rozpoczętej w 1990 roku działalności ubojowej pod nazwą Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych Jan Machura i Dariusz Machura
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Produkcja wysokiej jakości wędlin.
Prowadzimy produkcję Kiełbasy drobnorozdrobnione, Kiełbasy średniorozdrobnione, Kiełbasy gruborozdrobnione, Metki, Wyroby blokowe, Wyroby z łopatki, Wyroby z szynki, Wyroby ze schabu, Wyroby z karkówki, Wyroby z bekonu, Wyroby z boczku, Wędzonki inne, Pasztetowe i garmażeryjne.
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Zajmujemy się przetwórstwem mięsnym. Nasza specialność to pieczone prosiaki.
Zakład powstał w 1994r. jest zakładem nowym, pracującym na najnowszych liniach technologicznych produkcji niemieckiej. Zakład specjalizuje się w produkcji wędzonek, wędlin i pieczeni Moc przerobowa Zakładu 100 ton wyrobów wędliniarskich dziennie. Wyroby Zakładu są znane i dobrze sprzedawane w hurtowniach i
Zakłady Mięsne `WIERZEJKI` zajmuje się ubojem, rozbiorem i produkcją szerokiego asortymentu mięsa oraz jego przetworów w postaci wędlin, wyrobów garmażeryjnych, a także ich sprzedażą. Spółka jest jedną z największych firm prywatnych tego typu na Podlasiu, a wysoka jakość wyrobów pozwala jej na stałe
Jesteśmy prężnie działającą i rozwijającą się firmą z tradycjami w dziedzinie przetwórstwa mięsa wieprzowego i wołowego, na wyroby wędliniarskie.Produkty nasze posiadają wszelkie atesty spożywcze, jak również spełniają wszystkie normy wymagane przez Unię Europejską.
Zakład Mięsny Ścibiorów rozpoczął działalność produkcyjną w 1993 roku . Jest oddalony od aglomeracji miejskich i wybudowany na czystych ekologicznie terenach. Zakład zajmował się ubojem, rozbiorem i przetwórstwem mięsa. W 2004 roku zrezygnowano z uboju i skoncentrowano się na przetwórstwie. Początkowo
Podstawowym przedmiotem działalności firmy jest branża wędliniarska oraz handel hurtowy i detaliczny. Od czerwca 1999r. firma HE-MA światczy także usługi w zakresie transportu międzynarodowego.
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO w BIAŁYMKALE rozpoczął działalność produkcyjną na początku lat 90 - tych zaczynając od skromnych wielkości ubojowo - produkcyjnych by po dziesięciu latach działalności stać się uznanym, dużym zakładem mięsnym z produkcją znacznie przekraczającą 50 ton wędlin na dobę,
Zakład Przetwórstwa Mięsnego W. Piekarski Sp.J. Rrozpoczął swą działalność w lutym 1992r. O jego lokalizacji zadecydowała rozbudowana baza surowcowa, dostępność siły roboczej oraz brak w pobliskiej okolicy zakładów o podobnym profilu produkcji. Założycielami byli Wiesław i Wiesława Piekarscy, wówczas
FIRMY Nasza firma powstała w 1995 roku. Posiadamy atrakcyjną lokalizację tuż przy głównej trasie wschód - zachód . Jesteśmy rodzinną spółką, z czego wynika jej pewność i solidność. Od tego czasu zdążyliśmy zdobyć zaufanie wielu krajowych klientów, jak i zagranicznych. W 2002 roku zdobyliśmy
Masarnia.W naszej ofercie znajdą Państwo: - szynki gotowane i wędzone oraz polędwice - schaby - balerony i salcesony - kiełbasy gotowane oraz wędzone - kabanosy i parówki - kaszanki - pasztety oraz inne, smaczne wyroby Sprzedajemy również mięso wieprzowe najwyższej klasy.
mięsa pieczone, wyroby garmażeryjne