logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 3

(świętokrzyskie - POLAND)
KAROL Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.

Tel: 513 102 946
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
PL

(śląskie - POLAND)
Abakus

Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec

PL

(śląskie - POLAND)
Rzeźnictwo–Wędliniarstwo Andrzej Nowak i spółka

rodukcja obejmuje szeroki asortyment kiełbas, wędzonek oraz wędlin podrobowych.

PL

(świętokrzyskie - POLAND)
Awex

Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.

PL

(podkarpackie - POLAND)
Batista

Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bekiesz

Zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(lubuskie - POLAND)
Bruno Tassi

Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.

PL

(śląskie - POLAND)
ZPM BŁACHUT

Zakład Przetwórstwa Mięsnego

PL

(świętokrzyskie - POLAND)
DARIWELT Stanisław Stępień

Zakład Produkcyjno-Handlowy Ubojnia Drobiu i Przetwórstwo Mięsne Stanisław Stępień istnieje od 1991r. na początku realizuje tylko profil produkcyjny prowadzący skup kurcząt oraz ubój drobiu. Na tle państw Unii Europejskiej produkcja drobiu w Polsce wykazywała i wykazuje najwyższą dynamikę, co spowodowane

PL

(mazowieckie - POLAND)
Z.P.R. DUNAJ

Zakład Przetwórstwa Rolnego DUNAJ Sp. Z o.o. powstał w 2003 roku. Firma zajmuje się skupem, kontraktacją, ubojem i sprzedażą drobiu rzeźnego. Sprzedaż prowadzimy zarówno jako całe tuszki z kurczaka jak również podzielone na elementy oraz specjalne mięso drylowane (bez kości) nadające się znakomicie na

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta

Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta istnieje na rynku od 1989 roku. Firma prowadzi działalność w zakresie: uboju trzody chlewnej, bydła oraz strusi, rozbioru mięs oraz przetwórstwa mięsa. Zakład prowadzi również sprzedaż półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, mięs i przetworów mięsnych.

PL

(małopolskie - POLAND)
FIRMA JANAS

Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK

Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK z siedzibą w Niedośpielinie zajmuje się produkcją mięsa i wędlin w szerokim asortymencie. Prowadzimy również rozbudowaną sieć sprzedaży detalicznej oraz hurtowej. Zapraszamy na nasz serwis internetowy.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Ginaso

Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Janex Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jano

Posiadamy własną sieć hurtowni i sklepów firmowych w których oferujemy ponad 100 asortymentów wędlin oraz pełen wybór mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego.

PL

(małopolskie - POLAND)
Kabanos Mirosław Kojs Joanna Kojs-Kowalczyk

Firma ”Kabanos” zatrudnia 550 osób, współpracuje z partnerami handlowymi na terenie całej Polski. Dzięki temu jej wyroby są do kupienia w każdym województwie. Flota liczy 150 firmowych samochodów. ”Kabanos” ma 2 hurtownie, 10 firmowych sklepów i 2 klimatyczne góralskie knajpy. Powierzchnia Zakładu

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Karwex Zakład Masarski

Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.

PL

(łódzkie - POLAND)
Kawiks

Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Kazimierowicz

Oferujemy mięso wołowe, wieprzowe, drób wyłącznie z polskich hodowli. Półtusze oraz elementy z rozbioru według zamówienia. Dzięki profilowi jaki posiada nasza firma możemy sobie pozwolić na oferowanie wybranych wyrobów, które cieszą się szerokim uznaniem konsumentów. Nasi liczni pracownicy dokładają

PL

(lubuskie - POLAND)
Kiciński Zakład Masarski

Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.

PL

(małopolskie - POLAND)
konspol

Produkcja wędlin

PL

(małopolskie - POLAND)
Laskopol

Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy

PL

(małopolskie - POLAND)
Masarnia Krakowska

Masarnia Krakowska to jedyny w swoim rodzaju sklep z własną mini-przetwórnią. Nie tylko sami wytwarzamy nasze wędliny, ale robimy to wyłącznie według tradycyjnych, przedwojennych receptur tj. używamy tylko najlepszego mięsa i naturalnych przypraw, bez sztucznych dodatków, konserwantów itp. Dodatkowo część

PL

(małopolskie - POLAND)
PRZETWÓRSTWO MIĘSNE Z.Z PALUCH

Przetwórstwo Mięsne Z.Z Paluch zajmuje się wyrobami tradycyjnymi. Jesteśmy producent szerokiej gamy wędlin oraz innych produktów mięsnych. Mięso tylko pochodzenia Polskiego. Zapraszamy do naszych sklepów, gdzie codziennie jest świeża dostawa!

Wyświetl:
25
Strona 1 z 3