Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Zakład przetwórstwa mięsnego
mięso
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
mięso
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Oferujemy mięso wołowe, wieprzowe, drób wyłącznie z polskich hodowli. Półtusze oraz elementy z rozbioru według zamówienia. Dzięki profilowi jaki posiada nasza firma możemy sobie pozwolić na oferowanie wybranych wyrobów, które cieszą się szerokim uznaniem konsumentów. Nasi liczni pracownicy dokładają
Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.
Zakłady Mięsne
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Jako nowoczesna firma nie poprzestajemy jedynie na produkcji i dystrybucji wędlin. Dbamy o to, aby nasi odbiorcy mieli również możliwość rozwoju. Proponujemy im system szkoleń dotyczących nowoczesnych sposobów sprzedaży i utrzymania lady. Oferujemy pomoc w zagospodarowaniu miejsca sprzedaży i oznakowaniu sklepów
hurtownia spożywcza
Zakłady Mięsne Pierzchała powstały w 1991 roku. Już od 15-tu lat są wyznacznikiem jakości i doskonałego, tradycyjnego smaku. Prestiż firmy i wysoka jakość naszych wyrobów potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia, przyznawane przez liczące się instytucje krajowe, a także wciąż powiększająca się liczba
Od 1996 roku firma prowadzi zarówno ubój jak i przetwórstwo mięsa. Posiada własne obiekty produkcyjne i handlowe.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego MAX prowadzi szeroką działalność - od skupu i uboju zwierząt rzeźnych, przez rozbiór mięsa wieprzowego i wołowego, przetwórstwo mięsa, aż po handel hurtowy i detaliczny.
Zakłady Mięsne Krotoszyn poszczycić się mogą ponad stuletnią tradycją. Firma powstała w roku 1886. Tradycje eksportowe Zakładów Mięsnych Krotoszyn sięgają okresu przedwojennego, kiedy to bekon z Krotoszyna eksportowany był do Wielkiej Brytanii. Szanując nasza przeszłość i dorobek poprzedników myślimy
Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów
Zakład Mięsny Ścibiorów rozpoczął działalność produkcyjną w 1993 roku . Jest oddalony od aglomeracji miejskich i wybudowany na czystych ekologicznie terenach. Zakład zajmował się ubojem, rozbiorem i przetwórstwem mięsa. W 2004 roku zrezygnowano z uboju i skoncentrowano się na przetwórstwie. Początkowo
mięso drobiowe
PP-U-P ETNA - zajmuje się handlem drewnem (krajowe, importowane).W swojej ofercie posiadamy szeroka game tartacznych wyrobów z drewna. Firma nasza trudni się przerobem drewna iglastego i liściastego na: elementy palet, drewno kominkowe, kantówke, deski, łaty, kontrłaty. ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY.