Handel hurtowy mięso, wędliny, mleko, nabiał, soki, chemia gospodarcza
Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Sławski Zakład Przetwórstwa Mięsa i Drobiu Balcerzak i Spółka jest największym w branży w województwie lubuskim i jednym z największych i najnowocześniejszych w Polsce. Firma należy do niemieckiej grupy kapitałowej heristo ag, posiada uznaną i renomowaną markę, a co najistotniejsze - stabilną pozycję
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta istnieje na rynku od 1989 roku. Firma prowadzi działalność w zakresie: uboju trzody chlewnej, bydła oraz strusi, rozbioru mięs oraz przetwórstwa mięsa. Zakład prowadzi również sprzedaż półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, mięs i przetworów mięsnych.
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK z siedzibą w Niedośpielinie zajmuje się produkcją mięsa i wędlin w szerokim asortymencie. Prowadzimy również rozbudowaną sieć sprzedaży detalicznej oraz hurtowej. Zapraszamy na nasz serwis internetowy.
Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.
Jesteśmy największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych, posiadamy 20% udział w tym segmencie rynku. Od kilku lat jesteśmy również liderem Grupy Kapitałowej spółek drobiarskich, tworzących najbardziej rozwiniętą krajową organizację specjalizującą się w hodowli i przemysłowym tuczu indyków,
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Posiadamy własną sieć hurtowni i sklepów firmowych w których oferujemy ponad 100 asortymentów wędlin oraz pełen wybór mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego.
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Oferujemy mięso wołowe, wieprzowe, drób wyłącznie z polskich hodowli. Półtusze oraz elementy z rozbioru według zamówienia. Dzięki profilowi jaki posiada nasza firma możemy sobie pozwolić na oferowanie wybranych wyrobów, które cieszą się szerokim uznaniem konsumentów. Nasi liczni pracownicy dokładają
Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów, wędzonki i wędliny, wieprzowe oraz drobiowe, polecamy bogaty wybór kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych jak i garmażeryjnych. Szeroki wybór promocji w sposób znaczący uatrakcyjnia naszą ofertę jednocześnie zwiększając zadowolenie
Przetwórstwo Mięsne Z.Z Paluch zajmuje się wyrobami tradycyjnymi. Jesteśmy producent szerokiej gamy wędlin oraz innych produktów mięsnych. Mięso tylko pochodzenia Polskiego. Zapraszamy do naszych sklepów, gdzie codziennie jest świeża dostawa!
Firma ma w swojej bogatej ofercie ma ponad 150 rodzajów wędlin.
Nadeszła chwila, w dniu 29.11.2002 r GRUPA „MAT” uruchamia kolejne, tym razem największe, jak dotąd, przedsięwzięcie w swojej 12 – letniej historii – ZAKŁAD MIĘSNY „MAT” W CZERNIEWICACH SP. Z O.O. Historia tegoż zakładu sięga roku 1911, a „MAT” został spadkobiercą tych wiekowych tradycji. Zakład,
Zakłady Mięsne
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny